Šokujúca reakcia 8-ročného syna Pariškovej, keď mu povedala o rakovine: "Vieš, mamka, to sa dalo čakať"
07 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková informovala verejnosť o svojom zápase s rakovinou pred trinástimi mesiacmi. Šokujúca reakcia jej malého syna však vyšla najavo až teraz, píšu Topky.

Aneta Parišková si prešla až šiestimi sériami chemoterapie a zápasila s nimi naozaj statočne. Pochvaľovala si aj skvelý výkon lekárov, ktorí robili, čo mohli. Dnes je na tom obľúbená moderátorka spravodajstva lepšie. Najnovšie však v talk show Martina Kolcuna s názvom Bez šepkára prezradila, ako túto zdrvujúcu správu zobrali jej deti. Prekvapila najmä odpoveď jej syna Gabriela.

Vysvetliť takúto správu svojim deťom musí byť nesmierne ťažké pre každú matku. „Ja s deťmi rozoberám rôzne veci. Vysvetľujem im ich. Nie je dobré deťom nerozprávať a držať ich v nejakom skleníku, kde nevedia aj o nepríjemných stránkach života. Jednoducho, všeličo sa v živote môže stať," vysvetlila Parišková.

Malý Gabriel však zobral priznanie maminy naozaj po svojom. „Gabriel má teraz deväť rokov, minulý rok mal osem. Keď sa dozvedel, že mám rakovinu, on len prežúval pri obede a hovorí že: Vieš, mamka, to sa dalo čakať. Ten Černobyľ, ten sa prejaví po 30-rokoch, takže vôbec nie som prekvapený. Takže on to zobral vedecky," pousmiala sa Parišková.

Parišková podstúpila vakcináciu v USA: Toto tam ponúkajú všetkým zaočkovaným!
Hviezda spravodajstva TV JOJ Aneta Parišková sa po úspešnom, ale ešte stále nie vyhratom boji s rakovinou presťahovala na Floridu za veľkou mlákou. Na svojom Instagrame sa dokonca stihla pochváliť aj tým, že sa už v USA nechala zaočkovať vakcínou... Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Tibor Sipos