Laššáková: Problém je najmä v tom, že Lipšic o práci prokurátora nič nevie
07 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Množstvo argumentov proti Danielovi Lipšicovi pred jeho nástupom do funkcie špeciálneho prokurátora mal najmä exminister Štefan Harabin. Dnes už má na neho kritický názor aj právnička Judita Laššáková, ktorá ho zverejnila aj v statuse na sociálnej sieti.


Daniel Lipšic z pozície advokáta zastupoval veľa „zaujímavých“ ľudí. Teraz, keď je špeciálny prokurátor, musí z viacerých trestných konaní vylúčiť. Podľa Judity Laššákovej si našiel „bokovku“ ako hovorca Úradu špeciálnej prokuratúry. Laššáková mu však v statuse vyčíta aj niečo úplne iné.
Viete, aký je rozdiel medzi Lipšicom a Žilinkom? Žilinka nechce byť Lipšic!

„Tak hovorca Úradu špeciálnej prokuratúry Daniel Lipšic opätovne navštívil a poskytol rozhovor pre médium. Áno, čítate správne: Hovorca ÚŠP!“ píše hneď na úvod právnička. Pripomína, že Lipšic na TA3 zahlásil, že sú poddimenzovaní a chýba im asi 10 prokurátorov!

„No, bodaj by nechýbalo, keď Lipšic sa musel vylúčiť z vyše 20 konaní. Keby nebehal po médiách a neposkytoval rozhovory kade-tade, možno by aj pracoval. Problém je ten, že on o práci prokurátora nič nevie,“ šije do šéfa špeciálnych prokurátorov Laššáková.



„Keby mal, ako tvrdí, niektoré dôkazy a niektoré prípady by nestáli výlučne na výpovediach kajúcnikov, tak by do médií chodiť nemusel, pretože by postupy prokurátorov nemusel obhajovať,“ vysvetľuje právnička, ktorá si na záver svojho statusu ešte raz kopla do Lipšica:

„Viete, aký je rozdiel medzi Lipšicom a Marošom Žilinkom? Žilinka nechce byť Lipšic.“

Judita Laššáková: Spoločnosť je rozdelená. Diktujú nám idioti, presvedčení o nadradenosti a neomylnosti
"Akoby zvolením získali schopnosti, ktoré dovtedy nemali a teraz nám môžu diktovať. Diktovať nám svoj svetonázor. A hlavne to, ako my máme žiť. Chyba v ich myslení sa udiala už dávno. Príčin je niekoľko. Výsledok jeden. Diktát idiotov, ktorí sú... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová