Belousovová: Heger chce platiť ľuďom za očkovanie. Platí sa akurát dobrovoľníkom za testovanie experimentálnych liekov!
06 | 06 | 2021 I René Skalný

Na Slovensku naplno zúri vakcinačná propaganda. Úradujúci premiér sa nedávno dokonca nechal počuť, že ľuďom, ktorí sa nechajú zaočkovať, štát bude platiť. Ide tu ešte vôbec o zdravie obyvateľstva, alebo akýsi zvrátený klinický experiment? Pýta sa Anna Belousovová na sociálnej sieti.


"Heger chce platiť ľuďom, ktorí sa dajú zaočkovať. Podľa mňa tým urobil celému očkovaniu veľmi zlú kampaň." Začína svoj postreh bývalá politička.

"V preklade toto rozhodnutie vlastne znamená priznanie, že ide o experimentálne testovanie nových vakcín na ľuďoch v masovom meradle. Platí sa totiž dobrovoľníkom, ktorí sa zapoja do nejakého testovania nového lieku!" Upozorňuje Belousovová.

"Celé je to divné, lebo na jednej strane výrobcovia vakcín, ani štát neberú má seba žiadne riziká za prípadné NÁSLEDKY očkovania. Ale za to, aby sme sa dali zaočkovať, nám chce štát platiť.

Obrovský úspech! Slovenskí vedci vynašli liek na koronavírus, teraz hľadajú investora
Slovenskí vedci majú svetu skutočne čo ponúknuť! Už v apríli 2020 začal vedecký tím spoločnosti AXON Neuroscience pracovať na hľadaní lieku proti COVID-19 a zároveň vyvíjal vakcínu účinnú proti koronavírusu. A dnes sa zdá, že liek, ktorý môže... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Výroba súhlasu

Naozaj to potom vyzerá, že ide o nejaký experiment, ktorý je potrebné urobiť stoj, čo stoj..." Zamýšľa sa Anna Belousovová na sociálnej sieti.

Faktom zostáva, že nadnárodné farmaceutické koncerny snáď ani nepotrebujú oddelenia marketingu. Propagátorom ich produktov sa totiž stali naši vládni predstavitelia, za výdatnej nadpráce istých médií. Čo na tom, že ľudia o "dobrovoľné" očkovanie nemajú záujem.

Mediálny naratív znie jasne: Súhlas si buď získame, alebo rovno vyrobíme.

(Mezititulky: redakcia HD)

Na Univerzite Karlovej zomreli tesne po sebe dvaja mladí pedagógovia. Nikto nechce povedať, na čo
Obrovské tajnosti sa robia okolo nečakanej smrti dvoch mladých pedagógov na Univerzite Karlovej v Prahe. Mladá vedkyňa (vek 30) a pedagóg (vek 45) zomreli, úplne nečakane, v priebehu niekoľkých dní. O nešťastí informujú všetky české médiá.... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Petra Demková