Zoroslav Kollár to bude mať vo väzbe ešte ťažšie. S rodinou už si nezavolá
05 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Utiahli mu pomyselnú vôdzku. Právnikovi Zoroslavovi Kollárovi najnovšie zakázali z väzby telefonáty s rodinou! Tie mal doteraz povolené.


Prominentný právnik Zoroslav Kollár je vo väzbe už osem mesiacov. Doteraz sa však mohol aspoň telefonicky spojiť s rodinou. Tomu je však už koniec. Od tohto týždňa môže byť Kollár v spojení iba so svojím advokátom.
Na krku tri obvinenia

Vinia ho z ovplyvňovania súdneho rozhodnutia a z podplácania vedenia tajnej služby, ktorým si vraj zabezpečoval imunitu zo strany SIS. Špecializovaný trestný súd Kollára po piatich mesiacoch spoza mreží prepustil. Najvyšší súd ho ale do cely vrátil pre ilegálnu výrobu a distribúciu cigariet, píše portál eReport.sk.

Zoroslav Kollár má doteraz na krku tri obvinenia. V prvom ho usvedčuje kajúcny exsudca Vladimír Sklenka. Ten sa priznáva k dlhodobej korupcii s podnikateľom Marianom Kočnerom. Vďaka spolupráci s vyšetrovateľmi si vyjednal pozíciu svedka.

Otrasné vyhrážky Záborskej: "Chlapi si vás počkajú s kladivom a...."
Nechutné slová! Poslankyňa Anna Záborská, ktorá neoblomne bojuje za sprísňovanie interrupcií na Slovensku čelí vyhrážkam. Záborskej agenda zrejme rozhnevala viacerých ľudí a niektorí sú podľa všetkého ochotní siahnuť aj k poriadne extrémnym... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


V ďalších dvoch obvineniach usvedčuje Kollára iba jeden kajúcnik. Podľa jeho advokáta Adriána Kuceka ide konkrétne o kajúcnika Makóa.
Zákaz kontaktu s rodinou

Pred dvomi dňami prišla pre Kollára asi najtvrdšia rana. Z väzby sa už viac nemôže cez telefón porozprávať so svojou rodinou. Doteraz to mal povolené. Až s vyšetrovaním ilegálneho obchodu s cigaretami zakázali Kollárovi kontakt s rodinou.

Nechutný odkaz šíriaci sa medzi ľuďmi obsahuje obludné klamstvá zneužívajúce vieru
Medzi slovenským ľudom sa na východe republiky začal šíriť na stroji písaný lístok, ktorý varuje ľudí pred zaočkovaním sa. Polícia však v statuse na profile Hoaxy a podvody - Polícia SR ľudí upozorňuje, že ide o obyčajný... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Dozvedel som sa to od môjho klienta. Takéto rozhodnutie považujem za nesprávne. Zatiaľ toto rozhodnutie dostal len klient. Budem sa o to zaujímať a v tejto veci konať, pretože sa mi javí ako nie zmysluplné. Tieto telefonáty mal, čo je vo väzbe, povolené. Paralelne sa viedlo trestné stíhanie aj v tejto veci. Nerozumiem tomu,” potvrdil informáciu Kucek.

Advokát nevidí žiaden dôvod na takéto rozhodnutie.

Peter Visolajský: Deje sa tu nejaký podvod alebo iba členovia vlády nepoznajú jej program?
Lekárske odborové združenie dôrazne žiada, aby sa politici a hlavne politické strany držali svojich predvolebných sľubov. Pripomína im to za združenie doktor Peter Visolajský. "Ak politický nominant neplní alebo dokonca robí opak toho, čo strana,... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Ivan Brožík