Prešľap nového hlasáka: Rečnil na proteste kotlebovcov?
05 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Iba včera sa stal Branislav Becík novým členom strany Hlas. S veľkou slávou ho ako hlavnú tvár strany pre oblasť rozvoja vidieka predstavil priamo predseda Pellegrini. No zdá sa, že Becík sa hneď v úvode dopustil riadneho prešľapu.


„Dovoľte mi privítať Branislava Becíka, ktorý bude hlavnou tvárou strany Hlas pre oblasť rozvoja vidieka a všetko, čo s tým súvisí,“ predstavil ho včera Pellegrini, ktorý zároveň prezradil, aké má so starostom Dvorov nad Žitavou plány.
Člen predsedníctva

„Budem navrhovať pána Becíka snemu, aby ho zvolil do najužšieho vedenia strany a aby sa Branislav Becík stal členom predsedníctva strany Hlas- sociálna demokracia,“ dodal šéf Hlasu.

Len o pár hodín neskôr však Becík vystúpil na proteste v Prešove, ktorý mali podporovať aj také strany ako napríklad Ľudová strana Naše Slovensko – Kotlebovci alebo Republika, za ktorou stoja odídenci od Mariána Kotlebu, píše portál eReport.sk.

HLAS: Heger klame rovnako ako jeho predchodca Matovič
Premiér Eduard Heger (OĽANO) ukazuje, že sa rozhodol pokračovať v šľapajách svojho predchodcu Igora Matoviča (OĽANO) a klamať ľuďom do očí. Uviedla to mimoparlamentná strana Hlas-SD v reakcii na vyjadrenia premiéra v diskusnej relácii Sobotné... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | tasr


Becík vystúpil s plamennou rečou o tom, aké je dôležité si chrániť pôdu. „Prečo si Francúz nepostaví svoju fabriku vo Francúzsku. Ale postaví ju tu na ornej pôde u nás? Lebo si chránia svoje životné prostredie, cez životné prostredie si chránia svoj národ, tým pádom menej peňazí nalievajú do zdravotníctva a ušetrené financie použijú na iné účely,“ povedal počas protivládneho protestu.
Trochu sa zamotal

Na otázku, či vedel, že podľa letáku sú za protestom aj kotlebovci, zostal mierne prekvapený. „Nevedel som o tom. Nikto mi to nepovedal,“ povedal najskôr a zdôraznil, že ak by to vedel, nešiel by tam. No po chvíli začal hovoriť niečo iné.

Advokáti šokujú: „Čo urobíte, ak vám v čase pandémie príde armáda zhabať zásoby? Poďakujete!"
Advokáti Marián Sivák a Peter Weis upozornili na nový protipandemický zákon, ktorý nazvali nočnou morou. Podľa nich sa totiž veľmi ľahko môže stať, že ak vám v októbri počas pandémie zaklope na dvere armáda, aby vám zhabala zásoby, vy budete môcť... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Zrejme mu došlo, že rečniť na proteste a nevedieť aké strany ho podporujú, je pre starostu a politika viac než zahanbujúce. A tak svoje vysvetlenie pozmenil: „Ja som preto aj odtiaľ odišiel. Lebo som tam videl vlajky.“

Na letáku, ktorý koluje internetom, sa za protest postavila zaujímavá kombinácia strán. Vidieť tam možno Vlasť, SNS, Hlas, Smer so starým logom, Republiku či Slovenského patriota.

Slovenské dieťa obchodovalo s ľuďmi! Do "kšeftu" ho zatiahol vlastný otec
Na Slovensku vlani po prvý raz zaznamenali detského páchateľa obchodovania s ľuďmi. Išlo o 15-ročného chlapca, ktorý v tom išiel so svojím otcom! Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková