Markizácka nevesta sa po väzbe a porno škandále opäť hlási o slovo, tento krát na Jojke!
05 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Šťastie skúša u konkurencie! Luciu Hlinkovú môžu diváci poznať z relácie TV Markíza Svadba na prvý pohľad. Okrem toho sa však preslávila aj ako jedna z účastníčok filmu pre dospelých, v ktorom si sadla na notoricky známy biely gauč, píšu Topky.


Záujem o pozornosť sa jej uprieť nedá. Hlinková sa najnovšie predviedla v jojkárskej šou o varení Bez servítky. Po neúspešnom pokuse o manželstvo prostredníctvom markizáckej relácie však zaujala niečím iným. Ľudia totiž po odvysielaní epizódy Svadby na slepo začali preverovať jej minulosť a zistili, že rozhodne nejde o žiadne neviniatko.



Okrem škandálu na bielom gauči, kde mala sex pred kamerami, sa s Hlinkovou ťahá aj ďalší - drogový. Podľa dostupných informácií ju totiž v októbri 2020 spolu so snúbencom zadržalo policajné komando.

„Pri domových prehliadkach v chatovej oblasti Žabí Majer a v jednom z bytov v Pezinku zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazový materiál. Okrem iného aj kryštalické látky a rôzne pomôcky k užívaniu drog,“ napísala slovenská polícia na sociálnych sieťach.

Napriek novému imidžu si diváci uvedomili, o koho ide a v komentároch jej to dali jasne pocítiť.

Šokujúci comeback: Markíza vráti kontroverzných Mojsejovcov na televízne obrazovky opäť ako pár!
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos