HLAS: Heger klame rovnako ako jeho predchodca Matovič
05 | 06 | 2021 I tasr

Premiér Eduard Heger (OĽANO) ukazuje, že sa rozhodol pokračovať v šľapajách svojho predchodcu Igora Matoviča (OĽANO) a klamať ľuďom do očí. Uviedla to mimoparlamentná strana Hlas-SD v reakcii na vyjadrenia premiéra v diskusnej relácii Sobotné dialógy.


Heger vyhlásil, že "za posledných desať rokov nebola efektívnejšia vláda ako táto". Počas pandémie vraj boli jej výdavky "veľmi transparentné a veľmi efektívne". Hlas-SD vyzýva predsedu vlády, aby hovoril ľuďom pravdu. "Slovensko nemá najlepšiu, ale najhoršiu vládu v histórii a jedinými jej výsledkami sú absolútny zmätok, chaos a rozvrat štátu v nikdy nevídaných rozmeroch," uviedla hovorkyňa strany Patrícia Medveď Macíková.

Výdavky vlády počas pandémie boli podľa strany neefektívne. "Napríklad trištvrte miliardy eur vyhodených na nezmyselné plošné testovanie a absolútne netransparentné – veď samotný vicepremiér tejto vlády Richard Sulík (SaS) sa podľa vlastných slov nevie dopátrať, kde a na aké účely minul štát miliardu eur z pandemickej rozpočtovej rezervy," doplnila hovorkyňa.

Premiér sa podľa Hlasu-SD nemusí báť ani "neustálych pokusov opozície rozbiť túto vládu". "Táto vláda sa rozbíja každý jeden deň sama. Za zničujúce spory medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom či aktuálny kolaps strany Za ľudí platia predovšetkým ľudia na Slovensku, z ktorých táto vláda urobila rukojemníkov svojich neustálych hádok," dodala Medveď Macíková. Vládna koalícia by sa mala podľa strany čím skôr ospravedlniť slovenským občanom.

Ladislav Kamenický vyvracia oficiálne fabulácie okolo policajnej návštevy u ministra Matoviča
"V poslednej dobe sa deje na Slovensku veľa podivných náhod. Ak sa náhody opakujú, tak už nie sú náhodami, ale pravidlom!" Konštatuje bývalý minister financií Ladislav Kamenický. "Náhodné pravidlo" vzťahuje aj na nedávnu návštevu ministra vnútra a... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Ivan Brožík