Najprv slovne, potom po pysku. V Košiciach sa pobili zamestnanci a klienti bytového podniku
04 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

Na východe Slovenska bolo divoko. Strhla sa bitka. Nič neobyčajné. Až na to, že konflikt vznikol na košickom bytovom podniku. Pobili sa dvaja zamestnanci s dvoma klientmi. Najprv po sebe kričali, potom si začali dávať po „pysku“.  Jeden účastník utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 7 dní.


Potýčka sa strhla medzi zamestnancami a klientmi. Podľa portálu Startitup s informáciou ako prvý prišiel denník Korzár. Lietali facky, kopance. Situáciu upokojila až privolaná polícia. K nezhodám došlo medzi dvoma zamestnancami a dvoma klientmi. Išlo o otca so synom.
Zlomený nos a pomliaždeniny

Hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarošová potvrdila incident. „Jeden účastník podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 7 dní,“ povedala. Dokonca má jeden aj zlomený nos a pomliaždeniny.

Neuveriteľné! 56-ročná poslankyňa HZDS a SNS sa na Instagrame vystavila v sexi šortkách (FOTO)
30 | 05 | 2021 | Timotej Dudka

Dôvodom bitky boli protiepidemické opatrenia

"Na základe protidepidemických opatrení by sa nemali klienti zdržiavať v interiéri dlhšie, ako je doba nevyhnutná na vybavenie ich veci. Klienti tak mali ísť čakať pred budovou, kým ich nezavolajú. Nepozdávalo sa im to. Strhla sa šarvátka. Najprv ústna. Potom fyzická. Po privolaní polície sa situácia upokojila a všetci podali trestné oznámenia," píše portál Startitup.
Polícia túto udalosť nateraz vyšetruje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu

Vyšetrovanie prebieha. Bytový podnik mesta Košice do rozhodnutia Orgánov činných v trestnom konaní sa nebude vyjadrovať. Hovorkyňa KR PZ dodala, že ak sa zistí naplnenie skutkovej podstaty niektorého z trestných činov, vec bude odovzdaná do trestného konania. Resp. do vyšetrovania.

Vyšetrovanie stále prebieha. „Vážime si našich klientov, aj našich zamestnancov. Celú vec budeme dôsledne sledovať a citlivo vyhodnocovať,“ informoval bytový podnik vo svojom stanovisku. Stanovisko prináša portál Startitup.

Šokujúci comeback: Markíza vráti kontroverzných Mojsejovcov na televízne obrazovky opäť ako pár!
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos