Na Univerzite Karlovej zomreli tesne po sebe dvaja mladí pedagógovia. Nikto nechce povedať, na čo
04 | 06 | 2021 I Petra Demková

Obrovské tajnosti sa robia okolo nečakanej smrti dvoch mladých pedagógov na Univerzite Karlovej v Prahe. Mladá vedkyňa (vek 30) a pedagóg (vek 45) zomreli, úplne nečakane, v priebehu niekoľkých dní. O nešťastí informujú všetky české médiá.


Mladý pedagóg, F. Láb zomrel podľa všetkého 31. mája. Vedkyňa K. Vysloužilová 27. mája.
Dvojitý smútok na UK v Prahe

„Dvojitý smútok zasiahol Inštitút komunikačných štúdií na Fakulte sociálnych vied Univerzity Karlovej. Potom, čo sa na jeho stránkach v utorok objavilo oznámenie o smrti vedúceho katedry žurnalistiky, obľúbeného pedagóga a fotografa Filipa Lába († 45), prišla ďalšia rana. Náhle zomrela vedkyňa Kristýna Vysloužilová († 30), ktorá pracovala na katedre marketingovej komunikácie a PR, oznámil inštitút na svojich webových stránkach. Informáciu priniesol portál Blesk.

JUDr. Weis: Protipandemický zákon? Meníme sa z demokracie na totalitné zriadenie
Advokát Peter Weis upozorňuje na nové nebezpečenstvo. Je ním nový protipandemický zákon. Odborníci mesiace čakali na medzirezortné pripomienkovanie. Nedočkali sa. Zákon je už na stole a nikto sa k nemu vyjadriť nemohol. Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Petra Demková

Úmrtia majú 3 dňový odstup

"Vo štvrtok 27. mája náhle a predčasne zomrela naša kolegyňa, vedkyňa Mgr. Kristína Vysloužilová, Ph.D.,“ stojí v oznámení, ktoré Inštitút komunikačných štúdií a žurnalistiky zverejnili 2. júna. Po 30 ročnej vedkyni ostali nielen rodičia a partner, ale i malá dcérka.

V podstate v rovnakom čase katedra náhle oznámila, že zomrel aj vedúci katedry žurnalistiky, obľúbený fotograf, pedagóg a teoretik Filip Láb. Ten mal 45 rokov.
Médiá nepriniesli ani čiarku o dôvodoch úmrtí

Zarážajúce je, že verejnosť nemá absolútne žiadnu informáciu, čo je za dvoma podozrivými úmrtiami. Zo žiadneho média sa verejnosť o príčinách úmrtí nič nedozvedela. Toto samozrejme nepomáha momentálnej situácii, kedy má verejnosť sklony každé nečkané úmrtie pripísať vakcíne proti Covidu. Na facebookovej stránke CNN Prima News, pod článkom o úmrtí mladej vedkyne sa už hromadia komentáre o tom, že za úmrtiami určite bolo očkovanie.

Falšovali údaje pozitívnych, aby mohli zarábať na MOM-kách, hnevajú sa Taraba s Kuffom (VIDEO)
Slovensko je zvláštna krajina. Už dlhé roky sa tu potichučky rozkráda štát a nikomu to nevadí. Teda možno aj vadí, len doteraz s tým nikto nič neurobil. O výkrik do tmy sa v statuse pokúsil poslanec Tomáš Taraba. Pripojil aj video z vstúpenia... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik