Ľuboš Blaha: Matovič s Lipšicom tu vytvorili gangsterský mechanizmus na likvidáciu opozície
04 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

 Smer sa chystá v parlamente odvolávať ministra vnútra Romana Mikulca. Dôvod? Kompletne podľa navrhovateľov "rozložil dôveru ľudí v bezpečnostné zložky". A teraz doslovný citát Ľuboša Blahu: "Matovič s Lipšicom tu vytvorili gangsterský mechanizmus na likvidáciu opozície - a na čele ministerstva vnútra si dosadili truhlíka, ktorý bezmyšlienkovito plní ich pokyny."




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Zlodej kričí chyťte zlodeja

"Zastrašujú svedkov, zastrašujú policajtov, ostávajú po nich mŕtvoly. A Heger má tú drzosť, aby po nás vyvreskoval, že my zastrašujeme vládu. My - opozícia. Hegerovi zjavne nedoplo, že moc má v rukách on, nie my. Nech nám prosím tento politologický génius vysvetlí, čím tak asi môže vládu zastrašiť opozícia?" Pozastavuje sa na sociálnej sieti nad výrokmi predsedu vlády parlamentný poslanec Ľuboš Blaha.
Vizitka vládnutia

Ľuboš Blaha je nemilosrdný: "Pravicová vláda pomáha len bankám a reťazcom. Na Slovákov kašle. Riešia tu Matovičovho pedofilného poslanca, obscénne hádky trojpercentnej strany, fašistickú politizáciu verejnej správy a nákupy zbraní od USA. Nič pre ľudí, riešia len seba."

"V opozícii musíte byť praktickí - inak nikdy nič nedosiahnete. Dlhodobo je riešenie len jedno - zbaviť sa ich. Povaliť vládu. Uskutočniť referendum a poslať všetkých Matovičov, Mikulcov a Lipšicov na smetisko dejín."
Verejný prísľub

"A áno, keď budeme vládnuť my, zákon v takomto stave nenecháme. Lebo už o tom budeme rozhodovať my. A nebudeme musieť robiť šialené kompromisy, aby sme ľuďom uchránili aspoň štipku slobody." Sľubuje na sociálnej sieti poslanec NRSR Ľuboš Blaha.

 

Blaha: V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, u nás zatvárajú mafiáni policajtov
Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si v mnohých statusoch rozhodne pred ústa pri kritike súčasnej vlády servítku nedáva. V najnovšom statuse ale zdvihol zástavu na útok poriadne vysoko. Cieľom jeho výpadu plného urážok sú tentokrát ministri Mikulec... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik