Branislav Becík je v novom „košiari“. Svoje sily spojil s Pelllegriniho Hlasom-SD! (VIDEO)
04 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík iba koncom minulého mesiaca oznámil, že odchádza zo strany Dobrá voľba a dnes oznamuje, že sa upísal novej strane, ktorá je blízka jeho presvedčeniu.


Ako sa ukázalo. Branislav Becík dlho na ocot nezostal a bojovník proti súčasnej vláde si našiel nový politický subjekt. Ako oznamuje vo videu na sociálnej sieti v týchto dňoch vstúpi do strany Petra Pellegriniho Hlas-SD.
Chaos, diletantské rozhodnutia Slovensku deň čo deň škodia viac a viac

„Od nástupu súčasnej vlády sme boli všetci svedkami neskutočného amaterizmu a absolútneho nezvládnutia riadenia štátu. Na to, žiaľ, najviac doplácali a doplácajú občania Slovenska. Chaos, diletantské rozhodnutia a neschopnosť ministrov, na čele s ministrom financií a pseudopremiérom Slovensku deň čo deň škodia viac a viac,“ hovorí v úvode videa Becíkktorý tvrdí, že toto je cesta do záhuby, ktorá pochová budúcnosť mnohých našich spoluobčanov.

„Z rodín, ktoré prosperovali sa stali rodiny, ktoré doslova živoria, z malých rodinných firiem sa stali podniky, ktoré ukončili svoju činnosť a naše deti stratili rok vzdelania. Sme svedkami úpadku nielen ekonomického, ale aj spoločenského a morálneho,“ konštatuje Becík.

Becík: Vzdialili ste sa od bežných občanov, lebo vás zaujímavú iba vaše super kšefty! (VIDEO)
25 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Becík priznáva, že je každým dňom viac a viac presvedčený, že takto to ísť nemôže. „Slovensko si ďalej nemôže dovoliť mať vládu, ktorá mu spôsobuje škody na desiatky rokov dopredu. Chcem Slovensku priniesť nádej, ktorú si tak veľmi zaslúži, a preto som sa po dôkladnom zvážení rozhodol spojiť svoje sily so stranou Hlas-SD,“ oznamuje nová ovečka v Pellegriniho košiari. Becík netají, že práve spoločné ciele, hodnoty a názory boli predpokladmi na ďalšie jeho pôsobenie na politickej scéne a v tejto strane našiel podporu v jeho práci, ktorú robí, a ktorá ho veľmi baví.


Budú zdieľať spoločné predstavy o tom, ako by malo naše Slovensko vyzerať

„Tak, ako je pre mňa a budúcnosť našich detí dôležité odvetvie pôdohospodárstva a produkcia zdravých slovenských potravín, s čím je úzko spätý aj rozvoj vidieka, tak to vníma aj politická strana Hlas-SD, pre ktorú je toto odvetvie jednou z priorít." Priznáva starosta Dvorov nad Žitavou.

„Som rád, že som našiel spojenca, ktorý ma bude plne podporovať, a kde budem rovnako zdieľať spoločné predstavy o tom, ako by mala naša krajina, naše Slovensko vyzerať,“ končí svoje video Branislav Becík, nová tvár Hlasu-SD.

Táto vláda je synonymom amaterizmu, arogancie a psychopatického testovania utrápených ľudí, tvrdí Becík
Opozícia včera priniesla do prezidentského paláca takmer 600-tisíc podpisov za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách. Podľa Branislava Becíka tento „Hlas ľudu – Hlas Boží“ by mala Zuzana Čaputová vyslyšať a umožniť ľuďom napraviť to, čo pri... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik