Testíček, vakcína - zdravotnícka totalita, ktorú zaplatia naše vnúčatá! Hromží Daniel Landa VIDEO
03 | 06 | 2021 I

Známy búrlivák Daniel Landa evidentne nemá problém vyjadriť svoj názor. Spevák a skladateľ v rozhovore komentoval súčasnú koronakrízu. Umelec ju nazýva "fašitickou zdravotníckou totalitou". Vládni predstavitelia sa podľa neho otvorene dopúšťajú protiprávnych krokov a šikanujú ľudí.


"Teraz išlo okolo mňa 40 zdravých detí s respirátormi. Má to logiku?" Pýta s v rozhovore pre CNN Prima NEWS spevák a skladateľ Daniel Landa. Informuje portál Infovojna.

"Som zdravý človek a nemám  vúmysle podporovať výpalné tých, ktorí zarábajú na testoch," pvyhlásil v relácii K věci na CNN PRIMA NEWS známy spevák.

Landa sa necíti ako človek, ktorý by mohol šíriť covid. Opatrenia považuje za zdravotnú diktatúru. Členov vlády nazval idiotmi. Spevák naďalej odmieta koncertovať, nosenie respirátorov považuje za nezmyselné.

Indická vláda vyhlásila, že žiadny "indický variant" COVID-19 neexistuje!
Donedávna konšpirácia - teraz realita. Vláda najľudnatejšej demokracie sveta označuje správy o takzvanom "indickom variante" koronavírusu za dezinformáciu. V oficiálnom vyhlásení žiada médiá, aby okamžite stiahli informácie, ktoré sa nezakladajú na... Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | René Skalný

Zdravotná diktatúra ako novodobý fašizmus

"Prečo nemôžeme žiť v krajinách, kde tento fašizmus nepodporujú? Teraz išlo okolo mňa 40 zdravých detí s respirátormi. Má to logiku? Je v poriadku, že vládni predstavitelia vedia, že konajú protiprávne kroky? To mi pripadá strašné, taká buzerácia," povedal Landa v relácii "K věci".

Rozhovor prebehol na diaľku, pretože spevák odmietol prísť do štúdia. Musel sa totiž otestovať. "Testovanie mi vadí z princípu. Som zdravý človek a nemám v úmysle podporovať výpalné tých, ktorí zarábajú na testoch.

Som si istý, že som zdravý. Makám na svojom zdraví. Nechodím nikam, kde by som mohol niekoho nakaziť," uviedol.

Ak nie ste testovaní, nemôžu vás diskriminovať - pre vládu a jej poskokov totiž neexistujete
"Nuž, zúčastnili sme sa, ale slovo sme nedostali. Nebyť pani Pirošíkovej a pani Ballaschovej, tak by sme sa cítili iba ako na konferencii o náuke viery. Veríme v to, veríme v hento a všetci, čo neveria, choďte preč, lebo toto nie je téma, o ktorej... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Testy zaplatia naše vnúčatá

Podľa neho opatrenia nedávajú logiku. "Som v kontakte s pánom Jiřím Beranom a počúvam niektorých expertov aj epidemiológov, ktorí to vidia inak. Ľudí, ktorí rozhodujú o uvoľňovaní nepovažujem za odborníkov," dodal Landa.

Spevákovi na testovaní prekáža, že vláda nakúpila drahé testy. "Teraz nám vláda hovorí, že budú zadarmo, ale to nie je pravda. Zaplatia to naše vnúčatá. Len to pekne vyzerá," podotkol.

"Testíček, vakcína, všetky tieto sračky, mne to príde ako červená knižka," povedal. Odmieta na tom všetkom participovať. Chce, aby štát nechal občanov správať sa ako zodpovedných ľudí - teda, že ten, kto sa necíti dobre "proste nepríde".

Ani on-line koncerty podľa speváka nebudú, pretože "to je ako sex s gumennou pannou". Nedáva si servítku pred ústa známy búrlivák.