Šokujúci comeback: Markíza vráti kontroverzných Mojsejovcov na televízne obrazovky opäť ako pár!
03 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Toto zrejme nikto nečakal! Kontroverzní, dnes už rozvedení Mojsejovci sa vrátia na televízne obrazovky Markízy. O comebacku niekdajších milionárov z východu informuje portál Topky.

V pamäti mnohých Slovákov sú stále vrytí ako kontroverzná dvojica z východu, ktorej reality show sa v roku 2005 tešila obrovskému úspechu. Odvtedy sa však toho zmenilo mnoho. Okrem rôznych škandálov vrátane Norinej väzby, účelovej svadby s jedným z účinkujúcich Versačem či alkoholových excesov búrlivého speváka sa pár v roku 2012 rozviedol. Braňo navyše tento rok oslávil ôsme výročie vzťahu so svojou partnerkou Jankou.

Reality show milionárov z Košíc spočívala v tom, že si do svojej lukratívnej vily nasťahovali niekoľko účinkujúcich, ktorí plnili rôzne, často až bizarné úlohy a podľa ich výsledku sa rozhodlo, či postupujú do ďalšieho kola. Hlavnú výhru dva milióny korún nakoniec vyhral mladík Pavol Petrík.

Bývalá milionárka Nora Mojsejová spomína na väzbu: Tri noci som bola v diere!
Bývalá hviezda reality show Nora Kabrhelová (62) nedávno zaspomínala na trpké chvíle, ktoré strávila vo väzbe v roku 2013. Až štyri z trinástich mesiacov bola v kolúznej väzbe. Sú v nej najprísnejšie a najhoršie podmienky, píše portál... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Comeback na obrazovky Markízy

Markíza má do svojho vysielania opäť zaradiť Mojsejovcov ako jednu z najsledovanejších reality show vôbec k výročiu 25. narodenín, píše portál Mediaboom. Napriek tomu, že už ako pár nefungujú a Braňo tvorí pár so svojou partnerkou už deviaty rok, Markíza ich vráti na televízne obrazovky ako pár. Je však otázne, aká atmosféra medzi nimi bude panovať, na čo sú mnohí diváci iste zvedaví.

Vysielanie nových Mojsejovcov by sa podľa dostupných informácií malo spustiť už v júli tohto roku. Diváci televízie Markíza budú môcť sledovať kontroverzný pár od utorka do piatku vo večerných až nočných hodinách.

V 52 rokoch vyštudovať vysokú školu? Pre abstinujúceho Braňa Mojseja nie je nič vylúčené!
Kontroverzný hudobník Braňo Mojsej abstinuje už viac ako dva roky. Otvoril si Mojsej Clinic, ktorá pomáha alkoholikom zbaviť sa ich závislosti. Dôkazom toho, že sa z neho skutočne stáva lepší človek, je aj úvaha o štúdiu na vysokej škole, informuje... Čítať ďalej
21 | 02 | 2021 | Timotej Dudka