Podľa Belousovovej je treba okrem Szabóa zavrieť aj zvyšných deväť účastníkov stretnutia v SIS!
03 | 06 | 2021 I René Skalný

V reakcii na zadržanie šéfa policajnej inšpekcie Adriana Szabóa má bývalá národniarka jasný názor. Keďže Szabó bol jedným z účastníkov nedávnej schôdzky mocných v suteréne SIS, Belousovová ponúka prosté riešenie; "Ešte zavrieť zvyšných deväť a môžeme si vydýchnuť." 


Belousovová píše v statuse na Facebooku: "Už to tu je ako na divokom západe a normálny človek stráca prehľad, kto je proti komu, kto je s kým a za koho." Začína postreh na sociálnej sieti bývalá politička.

"No skôr, ako na normálne fungujúci štát, sa mi to podobá na vojnu gangov, ktoré si vybavujú medzi sebou účty. Len úlohou NAKA, SIS, inšpekcie MV SR je úplne iná činnosť. A na tú im zjavne neostáva čas." Pripomína Belousovová.

Ďalej tvrdí: "Jedno je však isté. Táto vojna gangov sa začala nástupom novej vlády. Je ešte oblasť v tomto štáte, kde za rok ich pôsobenia ostal kameň na kameni? Jedno sa im teda nedá uprieť: Zdemolujú všetko na čo siahnu."

"P. S.: Zadržaný šéf je jeden z desiatich účastníkov tajného stretnutia v pivnici SIS. Ešte zavrieť zvyšných deväť a môžeme si vydýchnuť." Dodáva Anna Belousovová.

Judita Laššáková: Máme prezidentku, alebo má Rizman milenku?
Právnička Judita Laššáková pripravila pomerne rozsiahli komentár. Bod po bode rozoberá aktuálnu správu SIS, ako aj medializovaný systém "kajúcnikov". Laššáková odhaľuje zaujímavé súvislosti, ktoré nasvedčujú, že sa tu rozohrala ďalšia... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | René Skalný