Každý deň Slovensko padá hlbšie a hlbšie do matovičovského bahna, konštatuje Jakubec
03 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Kontroverzný spevák šlágrov Martin Jakubec na Facebooku opäť kritizuje vládu. Najmä Igora Matoviča. Podľa umelca sa Slovensko stále hlbšie prepadáva do matovičovského bahna.

Martin Jakubec nepoľavuje v kritike súčasnej vlády a jej najvyšších členov. Tentokrát zhrnul momentálny stav Slovenska do siedmych bodov. Príspevok na sociálnej sieti začal tajnou správou SIS, témou, ktorá momentálne Slovenskom otriasa najviac. "Tajná správa SIS potvrdzuje, že tento štát je v kompletnom rozklade. Tak sa vláda rozhodla, že sa o nej nesmie nikto dozvedieť," skonštatoval Jakubec.

Otvoril aj tému údajných Matovičových zločinov. "Toto je to slušné a transparentné Slovensko. Keď o Matovičových zločinoch zakážeme hovoriť, tak proste nie sú. Chlapci vymysleli," zaťal do živého spevák šlágrov. "Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre štát," dodal v treťom bode.

Testovanie na Slovensku: plytvanie peniazmi a vyše milióna pre štátneho tajomníka.
Nadácia Zastavme korupciu na portáli SME informuje o svojich zisteniach, koľko dostávali MOM-ky za testovanie a ako efektívne pracovali. Výsledky sú poburujúce. MOM-ky zarábali, aj keď neboli efektívne a štátny tajomník Száz sa neskutočne nabalil. ... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Petra Demková

Kritike sa nevyhli ani Remišová, Kolíková či Herák

Podľa kontroverzného speváka by sa hnutie OĽaNO malo zaoberať predovšetkým svojím poslancom Jánom Herákom, ktorého podozrievajú zo zneužívania maloletej. "Slovensko kolabuje a oni sa zabávajú takýmto stupídnym hejtom voči Smeru. Strašné. Zasa vždy lepšie ako sa zabávať zneužívaním maloletých ako iný poslanec OĽaNO. Bože, čo to tu dnes vládne?!" Krúti hlavou Jakubec.

Ten následne zhodnotil problémový stav strany Za ľudí, v ktorej sa riešia najmä problémy s predsedníčkou Veronikou Remišovou. Viacerí členovia strany jej totiž vyjadrili nedôveru a mnohí z nich sa do kresla predsedníčky usilujú presadiť ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú.

"Strana Za ľudí prežíva romantický súboj dvoch krásavíc o to, ktorá z nich pochová Kiskovu stranu. Láska, bože, láska, kde ťa ľudia berú," zavtipkoval.



"Sem sme to dopracovali. Táto vláda pomaly dožíva a sťahuje so sebou dolu celé Slovensko," zakončil Jakubec.

Profesor Krčméry opäť v službách covid hystérie: Mali by sme sa skutočne obávať indickej mutácie?
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos