Zbavte nás už konečne tejto vlády, bojujte. Už nech toto šialenstvo skončí, prosili Blahu ľudia v Tatrách
02 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si síce spravil niekoľkodňové voľno, no ako sa zdá, aj počas neho mal medzi pospolitým slovenským ľudom o „zábavu“ postarané. V statuse na Facebooku píše, že všade, kade chodil, ho povzbudzovali, aby už s touto vládou skoncovali.


Blaha si šiel spolu s rodinkou „vyčistiť hlavu“ od politického „smogu“ do Tatier. Ukázalo sa však, že práci sa nevyhol ani tam. V statuse tiež priznáva, že kade chodil, tade sa ho ľudia pýtali, kedy už táto vláda skončí. Každého vraj uistil, že on a a jeho družina pre to, urobia maximum.
Ľudia na Slovensku majú už Hegeromatovičovej vlády po krk

Plný elánu a šťastia, taký sa vrátil z niekoľkodňového rodinného pobytu v Tatrách Ľuboš Blaha. „S detičkami sme vyšliapali na Magurku, na Bachledku aj na Studenopotocké vodopády. Pozreli sme si Beliansku jaskyňu a kopu iných horských krás. A popri tom fandili slovenským hokejistom,“ prezrádza Blaha.

Dodáva, že všade stretával dobrých ľudí. „V bufete mi mladí predavači hovoria - držíme palce, pán Blaha, dajte už toho Matoviča dole! To isté v krčme - prišiel ku mne pán, potriasol mi ruku a poprial veľa šťastia. Predavačka v stánku zalamovala rukami - prosím, dokedy tu ešte bude táto vláda! Obedovali sme v kolibe a okolo išla rodinka - a len úsmevy a palec hore. Pred električkou ma zastavila pani, že sa so mnou musí odfotiť,“ opísal podpredseda Smeru, ako ho prijali ľudia pod Tatrami.

Všetci sa s ním vraj lúčili so slovami - zbavte nás už konečne tejto vlády, bojujte. Už nech sa toto šialenstvo skončí. „Takto to cíti Slovensko, takto to cítia ľudia. Stačí vypadnúť na pár dní z Bratislavy a nemám ani najmenších pochýb, že referendum bude úspešné. Ak ho prezidentka nezmarí,“ nádeja sa Blaha, podľa ktorého ľudia na Slovensku majú Hegeromatovičovej vlády po krk. Nebol by to Blaha, keby si nekopol do niekoho z koalície. Teraz prišiel rad na poslanca Petra Osuského z SaS, ktorý si v zápase Ruska so Švédskom želal, aby vyhrali Švédi.

Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre náš štát, prosí Blaha
Tajná správa Slovenskej informačnej služby, o ktorej v centrále spravodajskej služby rokovalo desať najmocnejších ľudí v našom štáte, rozdelila a najmä rozhádala spoločnosť. Jedným z veľkých kritikov súčasných pomerov je aj Ľuboš Blaha, ktorý to... Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Niektorí úbožiaci z koalície "rvú" geopolitiku ešte aj do hokeja

„To proste rozum neberie. Keby to bolo na ňom, tak Slovensko nepostúpi. Ale jemu je to jedno - lebo Navaľnyj. Ako môže niekto tak veľmi nenávidieť Rusko, že mu neželá ani len víťazstvo v hokeji? To je choroba. Regulárna duševná choroba. A to hovoríme o situácii, keď ruské víťazstvo znamená postup pre Slovákov. Hovorím to už roky - toto nie je o Putinovi, ani o Kremli, toto je normálny prachsprostý rasizmus. Oni nenávidia ruský národ až tak, že radšej obetujú Slovensko,“ hnevá sa Blaha na poslaneckého kolegu.

S dávkou čierneho humoru jemu vlastnou dodáva: „Som presvedčený, že polovica slovenskej vlády bude v zápase našich s USA držať palce Američanom. Naď si už teraz polstruje byt, aby susedia nepočuli, ako bude jasať, keď dajú Amíci gól. A keď Slovensko Američanov porazí, Korčok okamžite pošle veľvyslankyni kondolenciu a rozplače sa jej do telefónu - že on to tak nenechá, že to bude mať následky!“



V Tatrách boli podľa podpredsedu Smeru-SD skvelí ľudia a všetci boli úplne normálni. „Majú radi Slovensko, majú radi bratské slovanské národy, voči nikomu necítia nenávisť, chcú žiť normálny život. A potom sa vrátite do tohto blázinca, v ktorom úbožiaci z koalície rvú geopolitiku ešte aj do hokeja. Kde sme sa to dostali?“ pýta sa navrátivší sa Blaha, ktorý priznáva, že si poriadne oddýchol a je späť - plný síl.

„Zhlboka sa nadýchnem a idem sa pozrieť, o čo som za tých pár dní prišiel v slovenskej politike. Bojujeme ďalej!“ dodáva Ľuboš Blaha na samý záver statusu.

Blaha: OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi
"OĽaNO je v kompletnom rozklade." Konštatuje opozičný poslanec Blaha. Všíma si, že "od volieb prišli o vyše 16 percent voličov, čo je súce na zápis do Guinnessovej knihy rekordov." A nielen to. Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Ivan Brožík