Šokujúce priznanie Sisy Sklovskej: Prečo prespáva na intrákoch?
02 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Škujúce priznanie speváčky Sisy Sklovskej. Podľa informácií Nového Času už štvrtý rok vyučuje vysokoškolákov v bakalárskom ročníku muzikálový spev. Práca ju očividne naozaj baví!

Sisa má momentálne šiestich žiakov. Počas pandémie doučovanie prebiehalo cez videokonferencie alebo za speváčkou žiaci dochádzali. Teraz je im Sisa ešte bližšie. Priamo u nich!

„Ja tam chodím každý týždeň osobne. Dokonca spím na internáte s nimi jednu noc.Vv škole je internát a sú tam také dve izby, ktoré je možné poskytnúť pedagógom, ktorí sú cezpoľní. Takže ja tam ostávam, aj keď by som nemusela, ale ja chcem, pretože ak ich mám niečo naučiť, tak to predsa nejde za jeden deň v týždni. Tak ostávam na dva dni,“ upresnila Sklovska.

Na žiakov je podľa svojich slov prísna, lebo jej záleží na ich výsledkoch, čo prespávanie na intrákoch kvôli dňu učenia navyše len potvrdzuje. „Ja som aj oponentom niekoľkým žiakom, takže som celý týždeň čítala práce, pozerala koncerty, nie je to ľahká práca. Som aj trošku prísna. Aj na seba, to celý život, ale aj na žiakov. Najprv to bolo ťažké, aj sa zľakli, že čo ja všetko vyžadujem, ale časom to pochopili, prečo som taká,“ prezradila Sisa Rádiu Jemné.

Výsmech a urážky pred divákmi! Sisa Sklovská si skočila do vlasov so Šebovou
V markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome to opäť vrelo! Tentokrát sa o zábavu postarala speváčka Sisa Lelkes Sklovská a herečka Zuzana Kubovčíková Šebová, ktoré sa dostali do konfliktu pre divákmi, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Tibor Sipos