Nová talk show Jasminy Alagič? Chcela by pomáhať cudzím ľuďom, nie celebritám ako Oprah
02 | 06 | 2021 I Timotej Dudka
V rozhovore pre Šarm moderátorka a instagramová influencerka Jasmina Alagič Vrbovská prezradila, čo je jej obrovským snom. Chcela by pomáhať ľuďom a mať talk show!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Jasmina rada debatuje s ľuďmi. Na Instagrame im mnohokrát radí, ako si pozitívne nastaviť myseľ. „Nechcem sa hrať na psychológa, ale mňa veľmi bavia ľudia. Čokoľvek, čo zažívajú. Som na tom tak, že ak niekedy v živote nebudem mať vlastnú talk show, tak prisámbohu, budem pozývať ľudí do svojej záhrady. Rozložím im tu vankúše a budem s nimi debatovať,“ prezradila niekdajšia moderátorka Superstar.

"Ja to milujem. Viem, že nie som edukovaný psychológ ani sa nepasujem za niekoho, koho názory sú smerodajné. Viem však, že veľa ľuďom padli dobre. A to ma veľmi teší a baví. Myslím si, že to tak mám v sebe. Chcem tu byť pre ľudí a snažiť sa im odovzdať trošku môjho mindsetu. Nie preto, že by som si myslela, že je lepší ako ten ich. Ja sa riadim iba podľa seba a vidím, že mám 31 rokov a krásny život,“ dodala.

Jasmina Alagič žije luxusným životným štýlom. Prečo potom dlhuje štátu peniaze?
14 | 05 | 2021 | Timotej Dudka

Ľudský kamarát

Na otázku, či by chcela vyštudovať psychológiu, však Jasmina odpovedala, že na takej profesionálnej úrovni si svoje „diskutovanie“ nepredstavuje. „Priznám sa, že ja sa v takýchto veciach vôbec nevyznám. Mne by sa páčilo, keby som bola nejaký ľudský kamarát. Neznámy kamarát, ktorý sa pokúsi nestranne ti vylepšiť život,“ vysvetlila.

Jej sen o zavedení vlastnej talk show teda vôbec netajila a spresnila, ako by si to predstavovala. „To určite, je to môj obrovský sen! Ja som absolútne závislá od Oprah Winfrey a Ellen DeGeneres milujem. Mňa by však vôbec nebavilo baviť sa s celebritami, ale oveľa viac s ľuďmi mimo šoubiznisu. Viac cítim tú normálnu realitu. Dokážem sa lepšie porozprávať s bežnými ľuďmi. Ani vo svojom okolí nemám extrémne veľa celebritných priateľov. Nejakých áno, ale podľa mňa som ostala zaseknutá v mojej mladosti a najlepšie kamarátky mám od detstva a z gymnázia. Bavia ma, skrátka, normálne a obyčajné veci,“ uviedla Jamina Alagič pre Šarm.

Rytmus verejne ponížil Salátovú: To mu vyčítali jeho manželka Jasmina či Hanzelová
V Silnej zostave sa strhla diskusia o nezodpovednom prístupe Dominiky Cibulkovej. Jej dovolenke a postovaniu fotiek na Instagram. To jej vyčítala znechutená komička Simona Salátová. Nasledovali reakcie rappera Rytmusa, jeho manželky Jasminy Alagič... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka