Matovič opäť perlil: Ku dňu detí "pochválil" ministerku Milanovú, neuveríte čo z neho vyšlo!
02 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Expremiér Igor Matovič to zase raz zaklincoval! Opäť sa nezaprel. Na sociálnej sieti sa podelil o jeden zo svojich nezabudnuteľných výrokov. Tak kuriózne pochválil ministerku kultúry Natáliu Milanovú, že nikto netuší, či je to naozaj pochvala alebo urážka.


Mer financií dnes navštívil ministerstvo kultúry a doniesol šéfke rezortu Milanovej čudesný dar. S ním sa na fotografii pochválil na sociálnej sieti a pripojil k nej ešte čudesnejší komentár.

"Keď prídete na ministerstvo kultúry s vajíčkami v ruke popriať všetko naj človiečiku s čistou dušou dieťaťa. Radosť veliká,” podelil sa o perlu Matovič s fanúšikmi na internete. Ktovie, čo si ministerka o tejto hláške, ktorou ju stranícky šéf opísal ako dospelého človeka v koži maloletého, v skutočnosti pomyslela.

"Tajná" správa SIS je vonku! Hovorí o univerzálnych svedkoch aj udavačoch na objednávku
Utajený materiál, pred publikovaní ktorého nedávno ľudí varoval aj NBÚ je zrejme definitívne "odtajnený". Dokument s označením stupňa tajnosti "Dôverné" a podpísaný údajne samotným riaditeľom SIS, Michalom Aláčom sa pravdepodobne objavil pravý a v... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | René Skalný

Reakcie nenechali na seba dlho čakať

S rozpakmi tento jeho status prijali aj niektorí jeho sledovatelia. Pod príspevkom sa začali hromadiť štipľavé komentáre. „Milé deti, toto je názorná ukážka, prečo je nutné sa pravidelne starať o svoje mentálne zdravie a čo hrozí ak túto prevenciu zanedbáme,” neodpustila si Basa.

"Bolo by lepšie, keby na ministerstve kultúry bol skôr niekto kompetentný, než niekto s čistou dušou dieťaťa," myslí si Martin. "My máme ministerstvo kultúry?" pýta sa vtipne Marek.

"Igor, si ty vôbec v pohode? Veď keď nevládzeš byť v politike, nechaj to na odborníkov, veď všetci všetko poriešia a ty už do zabudnutia," navrhuje Mária.

Drgonec: "Slovensko je krajina gaunerov. Všetci vagabundi na polícii, prokuratúre, na súdoch, mali voľné ruky"
Okrem dĺžky kolúznej väzby je tu ďalší vážny problém, ktorý treba riešiť. Škodou je aj samoobmedzenie osobnej slobody, vyhlásil ústavný právnik a bývalý sudca Ústavného súdu Ján Drgonec. Ale pozor, Ministerstvo vnútra v konaní pred súdmi namieta,... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Diana Zaťková