Dušan Jarjabek tajomne o poslancovi z výboru pre kultúru a médiá: Primitívny hulvát. O kom hovorí?
02 | 06 | 2021 I Petra Demková

Poslanec Smeru Dušan Jarjabek je už roky členom výboru pre kultúru a médiá. Na Facebooku opisuje tajomne, bez toho, aby menoval, otrasné správanie istého koaličného poslanca na rokovaní výboru. Komentujúci si myslia, že ide o Joža Pročka.


Dušan Jarjabek na sociálnej sieti napísal, že súčasná koalícia robí na výbore pre kultúru a médiá len hanbu. Sú vraj nekultúrni a hostia zvyčajne odchádzajú zdesení. Tentoraz poslanec Smeru tajomne opisuje, bez toho, aby menoval, správanie istého koaličného poslanca.

Výbor pre kultúru a médiá. To nezmyselné valcovanie koalície, to je ozaj už iba hanba aj po stránke obsahovej, aj formálnej. Aj na centrálnom trhovisku je debata oveľa kultúrnejšia ako na tomto výbore. Na posledné dva výbory boli pozvaní aj hostia. Odchádzali zdesení z tej úrovne rokovania. Z toho, ako sa tam niektorí akože tiež poslanci chovajú, a teda hlavne ten jeden, ktorý dodnes nepochopil, že sa nemá chovať ako tupý primitívny hulvát a k ženám dvakrát nie,“ napísal Jarjabek.

„Nuž asi ho to nemal kto naučiť. Ako sa majú ľudia chovať k sebe navzájom, ak vidia takéto vzory tuposti a slušnosti? A toto všetko sa deje pred očami ministerky kultúry, ktorá tam sedela. A ona? Nič. Ani náznak toho, že by jej to vadilo. Ozaj sa za toto prostredie červenám od hanby,“ doplnil Dušan Jarjabek.

Už aj mentálny atlét Pročko chápe, že Soros chce ovplyvňovať verejnú mienku
Zmena vlastníckej štruktúry denníka SME neunikla ani pozornosti poslanca za OĽANO Joža Pročka. Vyjadril sa k tomu v rozhovore so známou feministkou Zuzanou Kovačič-Hanzelovou. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Peter Sulek