Jankovskú opäť hospitalizovali v nemocnici, tentoraz však už nie vo väzenskej
31 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalú štátnu tajomníčku Moniku Jankovskú hospitalizovali v zlom zdravotnom stave v pondelok ráno v nemocnici na bratislavských Kramároch. Informáciu pre TA3 potvrdil advokát Jankovskej Peter Erdős.



Iba minulý týždeň v stredu prepustili Jankovskú po viac ako roku z výkonu väzby z väzenskej nemocnice v Trenčíne a znova je hospitalizovaná. Vo väzenskej nemocnici sa zotavovala potom, ako sa za múrmi väznice v Banskej Bystrici pokúsila vo februári tohto roku o samovraždu.






O prepustení z väzby rozhodol dozorujúci prokurátor z kauzy Fatima. Deň po prepustení nainštalovali bývalej sudkyni na nohu monitorovacie zariadenie, o ktorom rozhodol sudca pre prípravne konanie v kauze Búrka.

Moniku Jankovskú zadržali v marci 2020 v súvislosti s najväčšou justičnou  korupčnou kauzou v histórií Slovenska. Spolu s bývalou štátnou tajomníčkou obvinili po akcii s krycím názvom Búrka aj ďalších 12 sudcov.

Matovičov boj o očistu Slovenska sa vymkol kontrole. Policajti si robia čo chcú!
Jedna z reštaurácií sídliaca v známom bratislavskom komplexe Tri veže je už roky obľúbeným miestom stretávania dôležitých ľudí. Najmä kvôli zachovaniu anonymity pred pohľadmi zvedavcov. Dohadovali si tu postupy Böhm i Makó. Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Diana Zaťková