Špeciálna epizóda Twentyfive: Hargašová zarmútene spomínala na bývalého kolegu Jula Viršíka!
30 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Zosnulý moderátor a spíker Rádia Expres Julo Viršík, ktorý nás navždy opustil vo veku 56 rokov v dôsledku zlyhaním srdca, bol ústrednou témou relácie Twentyfive. Namiesto zosnulej rádiovej legendy reláciu moderovali jeho kolegovia a kamaráti. Nechýbala ani moderátorka Jarka Lajčáková Hargašová, píše Plus jeden deň.

Viršíka preslávila jeho legendárna hláška „Háj, háj, háj, počúvate twentyfájf." V relácii naňho zaspomínali Hargašová a Juraj Černý. "Tento víkend máme špeciálnu spomienkovú Twentyfive. Službu za nášho Jula vzali jeho kolegovia, kamaráti a legendy slovenského éteru. Sobotnú odštartovali Juraj Čurný a Jarmila Lajčáková Hargašová," písalo sa v ozname Rádia Expres.

Počas víkendovej epizódy bolo počuť, že Viršíkovej kolegyni Hargašovej zvieralo hrdlo. Na okamžitú reakciu po smrti rádiovej legendy sa Hargašovej pýtal portál eReport. Podľa jej vyjadrenia bolo jasné, ako ťažko zvláda kolegovu smrť. "Nebola som na telefóne a teraz som si našla plno správ. Prepáčte, teraz nie som schopná reagovať,” odpovedala zarmútene.

Viršíkov posledný telefonát pred smrťou: Trpel bolesťami, sanitku však odmietal!
28 | 05 | 2021 | Tibor Sipos