Ministerka Kolíková klamala v priamom prenose: Jej vlastní straníci ju za to ostro kritizujú
30 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková podľa členov strany Za ľudí v diskusnej relácii TA3 zavádzala. Informuje Plus jeden deň.

Kolíková bola hosťom diskusnej relácie TA3 V politike. Prízvukovala, že okrem predsedníctva Za ľudí, s ktorým majú momentálne veľké problémy, strana potrebuje prehodnotiť aj svoj postoj k vládnej kríze. Podľa členov strany sú jej tvrdenia zavádzajúce.

"Považujeme za nekorektné a zavádzajúce tvrdenia, že väčšina predsedníctva strany a aj jej členov chce, aby došlo k prehodnoteniu toho, ako sa strana postavila k vládnej kríze. Považujeme za absurdné, že práve toto je podľa Márie Kolíkovej hlavný dôvod na zvolanie mimoriadneho snemu. A výmenu súčasnej predsedníčky Veroniky Remišovej," píše sa v stanovisku. Sú pod ním podpísaní členovia Dušan Velič, Miriam Šuteková a Viera Laščáková.

Podľa nich bola koaličná strana Za ľudí, alebo aspoň väčšina jej členov, spokojná s riešením vládnej krízy. "Je veľmi nešťastné, ak Mária Kolíková a jej krídlo v strane pokračuje v zavádzaní a ohýbaní pravidiel podsúvaním nekorektných informácií médiám," rozčuľovali sa vyššie uvedení členovia Za ľudí.

Špinavé praktiky Kolíkovej: Týmto zákerným spôsobom chcela nahradiť Remišovú!
Množstvo členov koaličnej strany Za ľudí sa dožaduje nového predsedníctva. Štátnym tajomníkom ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR je Dušan Velič, ktorý podľa Plusky odhalil špinavé praktiky ľudí okolo ministerky... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos