Krajníková: Mikas a celá plejáda blbých a blbších úradníkov držia občanov nakrátko ako v čase vojny 
30 | 05 | 2021 I Petra Demková
JUDr. Adriana Krajníková opakovane upozorňuje na porušovanie práv občanov Slovenska uplatňovaním právne neexistujúcich nariadení. Žiak, ktorému bez rúška bránia v školskej dochádzke, teraz dostal štvorku zo správania, pretože nechodí do školy.  
Mikas dal svojvoľne Slovensko do vojnového stavu

Na Slovensku je vojna a vojnový stav. Vyhlásil ju úradník Ján Mikas. Celá armáda úradníkov Slovenska držia občanov nakrátko ako v čase vojny a vojnového stavu,“ začala príspevok Krajníková.

„Už v liste zo dňa 25. 9. 2020 som Matoviča vystríhala, že ľudí dusiť nemožno. A tak s Mikasom vymysleli pohodlné riešenie. Ako vo vojne,“ napísala. „Úradník Mikas a celá plejáda malých, väčších, menších, blbých a blbších úradníkov Slovenska držia občanov nakrátko ako v čase vojny a vojnového stavu. Generálna prokuratúra SR, ako aj sudcovia sú s tým v poriadku,“ neveriacky informuje právnička.

Vystresovaný občan: Hrajú s nami psychologické hry. Vlády a médiá nami manipulujú
Podľa blogera, ktorý si hovorí Vystresovaný občan, s nami niekto hrá psychologické hry. Bloger si myslí, že médiá nami manipulujú ohľadom Covid-19 a očkovania. Kým niektorými informáciami sme masírovaní od rána do večera, iné nám cielene taja.... Čítať ďalej
30 | 05 | 2021 | Petra Demková

Povinnosti možno ukladať iba zákonom!

Krajníková vymenúva celý zoznam zákonov, ktorým potvrdzuje svoje slová a pokračuje: „Zhrnúc povinnosti možno ukladať zákonom, zákony prijíma Národná rada SR, pričom vyhláška nemôže sama určiť povinnosť, ani ju inak vo svojom znení dotvoriť (ako sa to momentálne na Slovensku robí). Navyše vyhlášky nemôže vydávať Úrad verejného zdravotníctva."

JUDr. Krajníková ďalej upozornila, že aj v núdzovom stave sa môžu podmienky a rozsah obmedzenia základných práv a slobôd obmedzovať jedine ústavným zákonom. To sa na Slovensku nedeje. No a do integrity človeka sa ani v takom stave nemôže zasiahnuť nariadením prekrytia dýchacích ciest, či odberom biologického materiálu na testovanie. Opatrenia podľa § 48 ods. 4 Zák. č. 355/2007 Z. z., na ktorý sa vláda odvoláva, nie sú všeobecne záväzné právne predpisy.
Rúška v školách

Krajníková upozorňuje na prípad šiestaka Daniela z Nitry, ktorý už od minulého roku nechodí do školy. Bránia mu totiž vstúpiť bez prekrytia dýchacích ciest a pôvodne ukladali aj povinnosť sa testovať. Daniel dostal štvorku zo správania, upozornila Krajníková: „Žiakovi je zo strany riaditeľa školy sústavne bránené chodiť do školy, ale potrestaný je žiak, nie riaditeľ. V prípade uznania viny riaditeľovi hrozí vysoký trest odňatia slobody." Krajníková tvrdí, že títo pedagógovia sa správajú ako „úchylácii, ktorí týrajú deti“.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/05/17/diktatori-novej-demokracie/

Právnička upozorňuje, že každý riaditeľ a učiteľ musí ovládať zákony a Ústavu SR aj právne záväzné akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie a Školský zákon. „Teda každý riaditeľ školy a každý učiteľ vie, že neexistuje povinnosť určená zákonom ako prekrytie dýchacích ciest a ani povinnosť odberu biologického materiálu na testovanie a preukazovanie sa výsledkom testu za účelom školskej dochádzky a prístupu k právu na vzdelanie,“ upozornila právnička.
Trestné oznámenie na riaditeľa a policajtov

Krajníková informuje, že podala trestné oznámenie na riaditeľa školy aj na asistujúcich členov polície priamo generálnemu prokurátorovi JUDr. Marošovi Žilinkovi. Priložila aj osobitnú žiadosť o dozor nad dodržaním zákona pri vybavení tejto veci. „Stalo sa niečo, čo sa v právnom štáte stať nemôže. Bez opory v ústave sa uplatňuje režim vojny a vojnového stavu,“ upozorňuje aj na záver JUDr. Adriana Krajníková.

Riaditeľka školy zavolala na žiaka políciu, nechcel si dať rúško. Krajníková odkazuje: „Gestapo by jasalo!“
„Polícia Slovenskej republiky vytiahla žiaka Michala zo školy a predviedla ho na výsluch pretože nemal prekryté dýchacie cesty,“ informuje JUDr. Krajníková. Právnička hovorí o gestapáckych metódach. „Ak bolo potrebné, aj dnes by naložila... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | Petra Demková