Šéf najväčšej gréckej farmafirmy sa nechce dať zaočkovať proti korone. Má strach zo zmeny DNA
29 | 05 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Dimitris Giannakopoulos, šéf najväčšej gréckej farmaceutickej spoločnosti Vianex, sa nedá  zaočkovať proti koronavírusu, pretože nechce, aby sa zmenila jeho DNA, píše epochtimes.de.


Šéf známej gréckej farmaceutickej spoločnosti Vianex a majiteľ profesionálneho basketbalového klubu Panathinaikos Atény (liga A1, mnohonásobný víťaz Euroligy) Dimitris Giannakopoulos (46) je jedným z tých prominentov, ktorí odmietajú  očkovanie proti koronavírusu. Informoval o tom online magazín „Telepolis“ Svoj odmietavý postoj demonštroval aj vo svojom vyjadrení na Instagrame.



Nebude sa ani podieľať na výrobe vakcíny

Podľa „Athens Voice“ sa Giannakopoulos nechce podieľať ani na výrobe vakcíny, ani sám sa nedá očkovať proti korone.


Pentagón sa snaží umlčať „pravdu“ o UFO, tvrdí bývalý riaditeľ programu UFO
Luis Elizondo, ktorý roky riadil program UFO v Pentagóne, nedávno odhalil svetu, že sa ho americká armáda pokúsila zastrašiť a umlčať. Jeho sťažnosť zjavne spustila vyšetrovanie generálneho inšpektora, informuje portál RT. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Lukáš Leca

„Nechcem, aby sa zmenila moja DNA“

„Priatelia sa ma pýtali, či som sa dal zaočkovať a akou vakcínou,“ – píše Giannakopoulos. „Moja odpoveď znela: Nie a ani sa nedám. Nechcem totiž, aby sa zmenila moja DNA,“ – vyhlásil šéf farmafirmy.


„Telepolis“ dáva zverejnený príspevok do súvislosti s vakcínami mRNA s génovou bázou  (BioNTech / Pfizer a Moderna). Giannakopoulos ale presný druh vakcíny neuviedol.



Buď sa dajú zaočkovať, alebo majú padáka

V súčasnosti sa v Grécku vedú mediálne spory za a proti očkovaniu, zatiaľ čo povinné očkovanie sa už zaviedlo  pre prvé skupiny profesií.


Hasiči a záchranári v krajine dostali na výber, buď sa dajú zaočkovať, alebo majú padáka.


Igor Matovič nie je zaočkovaný a Sputnikom sa očkovať nedá
28 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vianex – starý rodinný podnik

Rodinná firma bola založená ešte v roku 1924 v Aténach ako lekáreň. Od roku 1960 fungovala pod názvom  Pharmagian a v roku 1971 sa premenovala na Vianex. Dnes je  to najväčší grécky farmaceutický výrobca. Zamestnáva viac ako 1 200 ľudí a spolupracuje s takými farmaceutickými spoločnosťami ako Merck & Co, Sanofi a Taked. Spoločnosť vyváža svoje produkty do 35 krajín sveta.


Celkový konsolidovaný obrat spoločnosti dosiahol vlani  371 miliónov eur, čo je v porovnaní s rokom 2019 nárast o viac ako 23 percent.


Podľa gréckych médií sa Giannakopoulosovi darí? „Veríme našej vízii a princípom,  kvalite našej produkcie a staráme sa o našich zamestnancov. Pracujeme na tom, aby  aj rok 2021 bol úspešný pre náš vývoj,“ – vyhlásil šéf najväčšej gréckej farmaceutickej spoločnosti, dodáva epochtimes.de.


Americké spravodajské agentúry stále nepoznajú pôvod Covid-19. Majú dva „pravdepodobné scenáre“
Po predchádzajúcom vyhlásení, že Covid-19 nebol umelo vytvorený, americké spravodajské agentúry uviedli, že vírus mohol uniknúť z laboratória. Zopakovali Trumpove tvrdenie, informuje portál RT. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Lukáš Leca