Národné sily síce nepotrebujú svojho Sorosa, ale šeligov a farské "stvoriť" musia. A zaplniť námestia
29 | 05 | 2021 I Aneta Leitmanová
Národné sily síce nepotrebujú svojho Sorosa, ale šeligov a farské "stvoriť" musia. A s ich pomocou zaplniť námestia. Iba tak je možné premeniť nahromadenú energiu na koncentrovanú politickú silu, čo zvrhne šialencov režim.
Vtedy a teraz

Niet pochýb o tom, že v dôsledku aktuálnej politickej situácie je na Slovensku množstvo nasrdených občanov. Dôkazom toho je nielen horiaci Facebook, ale aj množstvo podpisov pod petíciu za vypísanie predčasných volieb.

Právnička Laššáková upozorňuje na Lipšicovu propagáciu aj za vaše koncesionárske poplatky v RTVS
Keď propaganda potrebuje, tak sa nemožné stáva možným. Aj čisto "ženská" relácia v televíznej programovej zložke verejnoprávnej RTVS sa môže z času na čas v rozpore so svojim krstným listom a dramaturgickým zámerom "zamužiť". Veď čo je na tom, ak... Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


Rovnako bolo v krajine množstvo nahnevaných ľudí po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Dajme teraz bokom, že médiá, vtedajšia opozícia a hordy mimovládnych organizácií zneužili túto tragédiu na nechutné politické divadlo. Faktom je, že spojenectvo politikov, médií a aktivistov a (nielen) Sorosových peňazí dokázalo do ulíc slovenských miest nalákať desiatky tisíc nahnevaných občanov.
Efekt más v uliciach

Niekto môže namietať, že podvod pod transparentom Za slušné Slovensko sa nezmohol na to, aby pretavil emóciu do ústavného aktu, akým je zozbieranie dostatočného počtu podpisov pod petíciu za vypísanie referenda o predčasných voľbách. Lenže rovnako obstojí námietka, že všetko, čo sa týka referenda, je takpovediac na dlhé lakte. Masy v uliciach niekoľko týždňov po sebe sú prinajmenšom efektnejšie, ak nie efektívnejšie.

Jozef Šátek: Politická moc prekročila hranicu nezávislosti vyšetrovania
Môžu si hovoriť, čo len chcú. Ak si má rozumný občan vybrať medzi tvrdením "politika" a tvrdením bývalého elitného vyšetrovateľa Policajného zboru, tak si vyberie to druhé. Lenže v tom prípade usvedčuje Jozef Šátek našich politikov zo lží. Do... Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Núdzový stav sa skončil. A protesty slabota...

Určite si všetci pamätáme na argument, že šialencov režim predlžoval núdzový stav preto, lebo sa bál protestov rozhnevaných ľudí. Nuž, núdzový stav sa skončil. A nejaké protesty sa aj uskutočnili. Lenže ako sa hovorí, nič-moc. Ruku na srdce, úplná slabota.

Trúfame si odhadovať, že dôvodom nie je neochota ľudí zúčastniť sa. Problémom je okolnosť, že pronárodné sily všetkých odtieňov zatiaľ neboli schopné vybudovať si takú logistiku, akú má k dispozícii hlučná liberálna menšina.
Nenechať vyfučať nahromadenú energiu

Národné sily nepotrebujú rovno svojho Sorosa. No rozhodne by nezaškodilo, keby pochopili, že ľudí je potrebné na demonštrácie nielen pozvať cez Facebook, ale ich aj na miesto konania napríklad zvážať. Zabezpečiť kultúrny program, poprípade párky, ako kedysi pred Bonaparte. No a čo?

A, áno, aj si "stvoriť" vlastných šeligov a farské, dať im k dispozícii organizačný aparát, ozvučovaciu techniku. Odznaky s podmanivým logom sú samozrejmosťou. Neskôr niekomu z nich prepustiť jedno či dve miesta na kandidátskej listine.

Alebo to všetko aj nemusia robiť. Lenže potom sa nemôžu čudovať, že energia nahromadená v ľuďoch jednoducho vyfučí. Šialencov režim síce padne aj bez toho. Otázne však je, čo a kto ho nahradí.

Dobro v ľuďoch ešte nevyhaslo! Dôkazom je aj tento príbeh z MHD
29 | 05 | 2021 | Tibor Sipos