Dobro v ľuďoch ešte nevyhaslo! Dôkazom je aj tento príbeh z MHD
29 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Šofér MHD, ktorý mal tento týždeň službu v električke, sa na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom podelil s príbehom, ktorý jasne dokazuje, že dobro v ľuďoch ešte nevyhaslo. A to ani na Slovensku!

Podľa vodiča sú Slováci "hladní po dobre". "Toto je taký pekný príbeh z mojej včerajšej služby na eline, ktorý musím zdieľať. Lebo ukazuje, že ľudské dobro je silnejšie ako zlo, ktoré na nás kričí odvšadiaľ. Ukazuje aj to, ako sú ľudia na Slovensku, “hladní” po ľudskom dobre. A rovnako ukazuje, aký vie byť svet super, keď sme k sebe ohľaduplní a dobrí. Kľudne mi hovorte slniečkár, beriem to ako kompliment," začal príspevok nemenovaný šofér MHD.

Celý príbeh začal, keď si jeden z cestujúcich v električke zabudol kufrík s vŕtačkou. "Zodpovedný chalan, ktorý kufrík našiel, to nenechal len tak a prišiel mi ho priniesť a zavesil info na stránku Revízori," napísal vodič, ktorý následne kontaktoval dispečing a k príspevku na stránke Revízori dodal potrebné údaje, aby sa majiteľ mohol hlásiť. "Majiteľ kufríka našťastie volal tiež na dispečing, tak sme sa dohodli, kde si ho vyzdvihne. Prišlo na odovzdávanie, pán šťastný, že sa kufrík našiel," napísal vodič.





"Výsledok? Traja usmiati ľudia a až neuveriteľné množstvo lajkujucich ľudí na prevažne hejtujúcej stránke Revízori, ktorí sledovali celý príbeh. Život je super, keď sú ľudia k sebe dobrí a ohľaduplní," uzavrel spokojne.

Príbehy plné bolesti: Deti, po ktorých sa zľahla zem, rodičia však stále veria v zázrak
25 | 05 | 2021 | Tibor Sipos