Viršíkov posledný telefonát pred smrťou: Trpel bolesťami, sanitku však odmietal!
28 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Tento týždeň nás navždy opustil legendárny moderátor Julo Viršík. Jeho blízki ho našli na záhorskej chalupe už bez známok života. Podľa informácií Plus jeden deň mu telo bolesťami dávalo pár hodín pred zlyhaním srdca jasné signály, že niečo nie je v poriadku.

Len niekoľko hodín pred úmrtím totiž Viršík telefonoval so svojim kamarátom Pepem Baloghom, ktorý prezradil šokujúce informácie o ich telefonáte. „Ešte pred pár hodinami sme spolu rozprávali. Prežili sme spolu toľko, že sa to nedá všetko ani popísať. Vždy si ho budem pamätať ako rádiovú legendu a zroditeľa ,kameňákov‘. R.I.P., Julo,” napísal Balogh na sociálne siete.

Viršík vo svojom poslednom telefonáte priznal, že pociťuje bolesti na hrudi, avšak pomoc lekárov odmietal. „Úplne v pohode sme sa rozprávali. Prišiel práve z prechádzky, mal nejaké bolesti na hrudi a... Sanitku si však volať neplánoval. Zvyšok už viete,” prezradil spíkrov kamarát pre vyššie uvedený portál.

Vdovu po Julovi Viršíkovi osud vôbec nešetrí: Toto predchádzalo jeho náhlej smrti!
Priaznivci rádia Expres už jeho hlas počuť nebudú. Celým Slovenskom otriaslo včerajšie úmrtie obľúbeného moderátora Jula Viršíka, ktorý skonal vo veku 56 rokov. Pozadie tejto tragickej udalosti je však ešte o niečo desivejšie, píšu... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos