Škandál: Mičovský dohodil synovi lukratívne miesto na generálnom riaditeľstve štátnych Lesov SR!
28 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová
Strana Hlas tvrdí, že biela vrana Ján Mičovský dohodil synovi lukratívne miesto na generálnom riaditeľstve štátnych Lesov SR. Informovala o tom Patrícia Medveď Macíková, hovorkyňa strany Hlas. Informáciu priniesol portál Trend.
Miesto musel uvoľniť dlhoročný zamestnanec

Jánovi Mičovskému mladšiemu musel podľa portálu Trend miesto uvoľniť dlhoročný zamestnanec. Hlas žiada štátny podnik, aby zverejnil porovnanie platov a odmien predchádzajúceho zamestnanca a ministrovho syna.
Praktiky OĽANO vo vedení štátu sú doslova výsmechom boja proti korupcii

,,Biela vrana Ján Mičovský už dohadzuje lukratívne štátne miesta a dotácie nielen svojim poradcom. Bez hanby ich vybavuje rodinným príslušníkom. Praktiky OĽANO vo vedení štátu sú doslova výsmechom boja proti korupcii. Konflikty záujmov ministra Mičovského sú také do očí bijúce, že sloganom hnutia nemôže uveriť nikto," povedal Róbert Puci, nezaradený poslanec Hlasu. Túto informáciu priniesol portál Trend.

Doktor Bukovský je presvedčený, že Matovič trpí poruchou osobnosti. Slovom je psychopat (VIDEO)
Známy fyziológ a odborník na zdravú výživu MUDr. Igor Bukovský v najnovšom video blogu zhodnotil duševný stav Igora Matoviča. Podľa výrazu tváre bývalého premiéra na istom archívnom zázname je vraj zrejmé, že politik poruchou... Čítať ďalej
28 | 05 | 2021

Ministrov syn nastúpil do štátneho podniku Lesy SR 1. marca 2021

Podľa Puciho sa tak stalo po tom, ako si zavolali na osobný pohovor za záhadných okolností zamestnanca. Ten dovtedy zastával miesto vedúceho odborného referenta pre ťažbu dreva. Následne odišiel do predčasného dôchodku. Do odchodu do penzie mu pritom zostával len krátky čas, uvádza vyjadrenie Puciho Trend.
Rodinkárstvo v OĽANO je hlboko zakorenené v DNA hnutia

Rodinkárstvo je podľa Puciho pracovnou metódou nominantov obyčajných ľudí. Hulvátskym spôsobom nahradil Mičovský podľa neho dlhoročného pracovníka vlastným synom.  ,,Žiadame vedenie Lesov SR, aby verejnosti povedalo, o koľko vyšší plat a odmeny dostáva syn ministra na rovnakej pozícii ako dlhoročný zamestnanec," doplnil Puci pre portál Trend.

Žilinka odmieta zastrašovanie a vyhrážky možnou diskreditáciou
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka odmieta vyhrážky možnou diskreditáciou zo strany kohokoľvek a nedá sa zastrašiť nikým a ničím. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR