MUDr. Lakota v RTVS: Covid vakcína je veľká neznáma. Nevieme, čo s ľuďmi urobí
28 | 05 | 2021 I Peter Sulek

MUDr. Ján Lakota, CSc. z virologického ústavu SAV v najnovšom vydaní relácie RTVS Reportéri o očkovaní hovorí, že nevieme, čo s ľuďmi urobia covid vakcíny z pohľadu mesiacov a rokov.


Reportéri RTVS priniesli dôležitú reportáž o očkovaní s vyjadreniami viacerých odborníkov. Jedným z nich bol aj Ján Lakota v virologického ústavu Slovenskej akadémie vied (SAV). Po reportáži poskytol rozhovor portálu 40plus.sk.
Budúce riziká

Ján Lakota v Reportéroch RTVS: „Táto vakcína je veľká neznáma a nevieme, čo sa s človekom v priebehu ďalších mesiacov a rokov udeje.“

Vakcína bola šitá „horúcou ihlou“. Za normálnych, štandardných podmienok vývoj vakcíny trvá 8 -12 rokov. Tento čas nie je dôležitý preto, lebo niečo nevieme urobiť, ale preto, lebo na výsledky jednotlivých testov je potrebné čakať roky.

Teda pozorovať skúmané – testované objekty dostatočne dlhý čas na to, aby sa zistili akékoľvek nežiaduce účinky vakcíny. Argument o finančnej injekcii neobstojí, hovorí vedec.

"Matovič je zloduch a zločinec" (MUDr. Ján Lakota, CSc.)
Komentár MUDr. Jána Lakotu, CSc. Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Michal Filek

Nízka smrtnosť, umelá panika a nefunkčné vakcíny

Očkovanie a stratégiu vníma dramaticky zle. Nie je mu jasné, čo sa má očkovaním dosiahnuť. Daný problém má podľa neho viacero rovín.

Ide o ochorenie, ktorého úmrtnosť/smrtnosť je 0,26 percenta. Umelo vytvorená panika doslova ženie ľudí do vakcinácie, ktorá v podstate nemá nijaký medicínsky zmysel. Miesto pôvodných dvoch dávok sa už celkom verejne hovorí o tretej, štvrtej dávke. O „preočkovaní“ každý rok, každých deväť mesiacov. Ľudia sa majú dať zaočkovať, lebo budú slobodní, budú chránení, budú môcť cestovať. Nie preto, lebo neochorejú, vysvetľuje.

Pripomína, že očkovanie malo pôvodne znížiť vírusovú nálož, zľahčiť priebeh ochorenia. Opak je však pravdou. Očkovaní chorejú jedna radosť, respektíve sú PCR pozitívni (pozrite Seychelly).
Vakcíny nútia vírus mutovať

Očkovaním podľa jeho názoru doslova „ženieme“ vírus do toho, aby mutoval. Nie je pravdou, že očkovaním zabránime vzniku nových mutácií. Naopak, očkovaním ich vznik podporujeme. Je to podobný efekt, ako keď neuváženým používaním antibiotík vytvárame multi-rezistentné baktérie. O neuveriteľnej náhlivosti bola reč vyššie.

"Navyše, bezprecedentné sú v dejinách vakcinácie ľudí nasledovné aspekty, ktoré sa u človeka použili prvýkrát: Použitie PEG (polyetylénglykolu) v injekcii, použitie mRNA technológie, použitie geneticky modifikovaných polynukleotidov, použitie predbežných (nie definitívnych) údajov.

"Vírusu sa pripisujú magické až nadprirodzené schopnosti," tvrdí doktor Lakota
Doktor Ján Lakota z virologického ústavu má svoj názor nielen na nosenie rúšok, ale aj na plošné testovanie a očkovanie. Poteší ním najmä konšpirátorov. Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Po prvý raz medicínske autority oznámili, že ľudia majú očakávať nežiaduce účinky po očkovaní, po prvý raz sa na schválenie vakcín(y) použili predbežné, nie definitívne výsledky z testovaní," hovorí MUDr. Lakota.

Dodáva, že ide o prvú vakcínu v histórii, kde nie sú jednoznačné a jasné dáta o znížení infekcie, znížení prenosu, respektíve o znížení úmrtnosti/smrtnosti. A tiež, že firma Moderna vôbec prvýkrát vo svojej histórii existencie dodala produkt (očkovaciu vakcínu) pre klinické použitie na trh.
Patológ vie figu

V reportáži sa tiež vyjadril k úmrtiu 38-ročnej učiteľky. Povedal, že táto žena zomrela v kauzálnej súvislosti s podaním vakcíny. Naďalej si jednoznačne za týmto tvrdením stojí. Vysvetlil, že tromby v cievach mozgu vznikli následkom očkovania vakcínou a svoje tvrdenie vie podoprieť viacerými zdrojmi.

Veľmi „ľudovo“ vysvetlil, že pri prepise DNA z vakcíny vznikajú aj kratšie úseky S bielkoviny. Proti nim vzniknú tiež protilátky. Spolu „si vybavujú účty“ práve v/na stenách ciev. Ďalšou kaskádovou reakciou vznikajú v tomto mieste tromby, ktoré cievu následne upchajú. Tvrdenie patológa v tejto relácii "zomrela by tak či tak“, vedec vedec za nehorázne a neetické. Všetci raz zomrieme tak či tak“.

Patológ vie figu drevenú o liečbe živých ľudí. Celý odborný život sa patológ venuje len a len mŕtvym.
Lekári vakcínu masovo odmietajú

V Reportéroch zaznela aj veľmi zaujímavá a zároveň dôležitá informácia, že až dve tretiny lekárov na Slovensku nie sú zaočkované.

Ná záver rozhovoru MUDr. Lakota dodáva: "Tí ľudia, ktorí vehementne propagujú očkovanie, vo väčšine prípadov nemajú za sebou ani semester výuky medicíny, nieto ešte rozhodovanie sa pri lôžku ťažkého pacienta. Často ani netušia, o čom bohorovne tárajú. Vehementne doslova sypú z rukáva medicínske riešenia, za ktoré však medicínsky nenesú a ani neponesú nijakú zodpovednosť. Tu platí to, čo povedal ruský fyzik, profesor Kapica: Čím vyššie vylezie opica, tým lepšie jej vidno zadok."

Weis varuje: Po vakcíne Pfizer je až 8-násobne vyššia šanca nákazy juhoafrickým variantom!
Situácia s vakcínami a najmä rozličnými množiacimi sa mutáciami na koronavírus je pomerne neprehľadná. Vedci síce odporúčajú očkovanie, lenže práve proti novým mutáciám sú niektoré vakcíny málo účinné. Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik