Doktor Bukovský je presvedčený, že Matovič trpí poruchou osobnosti. Slovom je psychopat (VIDEO)

Známy fyziológ a odborník na zdravú výživu MUDr. Igor Bukovský v najnovšom video blogu zhodnotil duševný stav Igora Matoviča. Podľa výrazu tváre bývalého premiéra na istom archívnom zázname je vraj zrejmé, že politik poruchou osobnosti.


Ako upozorňuje skupina Informácie bez cenzúry na sociálnej sieti, podľa lekára má Matovič javiť symptómy psychiatrickej diagnózy.

Dôkazom má byť záznam z pamätnej predvolebnej debaty, počas ktorej Matovič podráždil už bývalého politiky Jána Slotu natoľko, že sa rozhodol opustiť televízne štúdio v priamom prenose.

"Pozrime si však teraz detail tváre človeka, ktorý bol príčinou toho emočného výbuchu Jána Slotu."

Začína stanovenie diagnózy známy lekár. Nasleduje prestrih so smejúcim sa Matovičom, ktorý sa opakovane dotýka svojej tváre a teká pohľadom."

Bukovský: „Matovič z piatich základných kritérií definície psychopata a sociopata spĺňa šesť“
Igor Bukovský, kritik protipandemických opatrení, si tentokrát posvietil na duševný stav premiéra. Otvorene vo videu hovorí, že Igor Matovič je učebnicový príklad sociopata. Veriť mu, že sa zmení prirovnáva ku konaniu ženy, ktorá žije s alkoholikom... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Robert Bačinský

Názorný príklad

"Prepáčte, že vás nútim pozerať sa na niečo, na čo už pozerať sa možno ani nechcete - a už vôbec nie v takom detaile, ale je to potrebné." Pokračuje doktor Bukovský a poznamenáva, že záznam premietne ešte raz.

"Toto nie je výraz tváre, aký obvykle vidíme u človeka, ktorý spôsobí iným ľuďom hnev, stres alebo napätie. Alebo nejaký konflikt spoločnosti. Človek s normálnou psychikou sa v takejto situácii zahanbí." Upozorňuje známy lekár.

"Sklopí zrak, spustí ruky. Prosto nejako signalizuje svoj vlastný diskomfort v tej situácii. My však vidíme výraz spokojnosti. Toto som dokázal." Dodáva.

Vládnu nám psychopati, hulváti, bezohľadní asociáli a bývalí mafiáni, tvrdí Chmelár
Na Slovensku zúri nielen pandémia, ale i vládna kríza. Padli jej za obeť šiesti ministri, no ani to ju nespomalilo. A to aj preto, že premiér Matovič, odstúpenie ktorého by možno mnohé vyriešilo, sa na tento krok nechystá. K celej situácii sa... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Konkrétna diagnóza

Bukovský tvrdí, že "človek, ktorý nachádza pôžitok v takýchto situáciách, má závažné mentálne poruchy, ktoré patria podľa medzinárodnej klasifikácie chorôb a súvisiacich zdravotných problémov do kategórie porúch osobnosti. Ide o najmä tieto poruchy, ktoré predstavujú nejaké spoločenské riziko. Nebezpečenstvo pre spoločnosť.

Psychopat, ktorý sa dnes po novom označuje skôr ako antisociálna porucha osobnosti. Budem však pre účely lepšieho porozumenia a stále zaužívanému pojmu psychopat občas používať aj toto slovo." Menuje Bukovský.

"Z hľadiska porúch osobnosti sú pre spoločnosť nebezpečné najmä tieto tri: psychopat, teda antisociálna porucha osobnosti, človek, ktorý je nositeľom narcistickej poruchy osobnosti a človek, ktorý je nositeľom paranoidnej poruchy osobnosti."

Uzatvára svoj výpočet na margo Igora Matoviča doktor Igor Bukovský.