VIDEO: Poslanec Suja chrstol Matovičovi pohár vody priamo do tváre!
27 | 05 | 2021 I René Skalný

Incident sa odohral priamo v pléne parlamentu, počas rokov vystúpenia poslanca Miroslava Suju. Opozičný poslanec tým mal reagovať na vulgarizmy Igora Matoviča, ktorý dokonca neváhal podísť priamo k rečníckemu pultu, kde mal podľa svedka Suju ďalej provokovať. 


Ako píše svedok potyčky - poslanec Milan Mazurek na sociálnej sieti: "Matovič dnes počas vystúpenia Mira Suju znovu provokoval a predvádzal svoje divadlo, na ktoré bol zvyknutý ešte ako opozičný poslanec.

Na vlastné uši som počul ako kolegovi nechutne popod rúško vulgárne nadával. Suja ale nie je Danko a nedá si brnkať po nose. Preto Matovič v mene všetkých poškodených a oklamaných Slovákov schytal studenú sprchu." informuje Mazurek.

Matoviča nevyfackala iba Belousovová. Pozrite sa, akú facku dostal od Adely v roku 2010! (VIDEO)
Premiér Igor Matovič sa zapojil do niekoľkých sporov či dokonca fyzických konfliktov s politikmi už pred viac ako dekádou. Aj tie boli predmetom debaty v relácii Adela Show, do ktorej ho známa moderátorka pozvala ešte ako poslanca NR SR v roku... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Sprcha za všetkých Slovákov

To potvrdzuje aj videozáznam, kde Suja bývalému premiérovi chrstne do tváre plný pohár vody, pričom svoje počínanie komentuje slovami: "...Takúto studenú sprchu dávate všetkým občanom Slovenskej republiky. Ste človek, ktorý vedie organizovanú zločineckú skupinu!"

Pričom vedúci schôdze následne Sujovi nechal vypnúť mikrofón. Aj keď zo záznamu nie je úplne zrejmé, kto roztržku začal, video začína hlasom podobným Matovičovi, ktorý nazýva Suju "špinavcom".

Provokatér Matovič

Nebolo by to prvýkrát, čo sa Matovič snažil na pôde Národnej rady vyprovokovať fyzický konflikt. Mnohí si iste pamätajú na to, ako podobným spôsobom- nepríjemne blízko  v"konfrontoval" priamo pri rečníckom pulte Andreja Danka, či škandál pri ktorom Matovič (od chrbta) zasypal hlavu sediaceho poslanca Poliačika balenými injekčnými striekačkami.