Šutaj Eštok: "Vláda Hegera a Matoviča stratila akúkoľvek legitimitu. Musí okamžite skončiť!"
27 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

"Hegerova a Matovičova vláda musí okamžite skončiť!" vyzýva poslanec za stranu Hlas Matej Šutaj Eštok na sociálnej sieti. Podľa neho sa na včerajšej neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu potvrdili všetky podozrenia z posledných dní o ovplyvňovaní orgánov činných v trestnom konaní.



Na včerajšej neverejnej mimoriadnej schôdzi Národnej rady sa potvrdili všetky podozrenia z posledných dní o ovplyvňovaní orgánov činných v trestnom konaní, ich zneužívaní na politickú a osobnú pomstu a absolútne neprípustnom koordinovaní výpovedí takzvaných kajúcnikov, myslí si Šutaj Eštok.




Prepojenie zločincov s Matovičom

Podľa neho aj verejne dostupné informácie o zneužívaní polície a kajúcnikov voči nepohodlným osobám pribúdajú ako huby po daždi. "Prepojenie zločinca Makóa s usvedčeným daňovým podvodníkom Matovičom je už preukázané. Vydieranie Hegera Makóom kvôli šéfovi Tiposu je už zaznamenané vo výpovedi," vymenúva poslanec a pokračuje.





Blaha: "Lipšic si masíruje svoje komplexy menejcennosti. Ak by Pčolinský povedal pravdu, je to jeho koniec!"
Poslanec parlamentu za Smer Ľuboš Blaha hodnotí na svojej facebookovej stránke situáciu na Slovensku jednoznačne. "To, čo sa stalo v parlamente, je smutný koniec parlamentnej demokracie. Bez preháňania." Podľa Blahu už ani nepredstierame,... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Hovorí, že Čurillova inštruktáž k výpovedi, na konci ktorej prosí, aby jeho meno nebolo spomínané, je už zverejnená. Takisto aj výpoveď dôstojníka NAKA, že mu volal Čurillov univerzálny svedok Petrov a ponúkal, že vypovie čokoľvek na kohokoľvek, ak mu dajú pokoj. A to ešte stále podľa hlasáka nie sme na konci!



Bude klásť otázky

Šutaj Eštok na facebooku prisľúbil, že sa v nasledujúce dni bude verejne pýtať niektoré otázky. Medzi nimi aj na to, či je pravda, že prokurátori Kyseľ, Repa, Šurek a policajt Čurilla sa dohodli vytvoriť systém tzv. univerzálnych svedkov, ktorí za beztrestnosť vypovedia čokoľvek na kohokoľvek?


Heger nepresvedčil. Len 24 percent voličov si praje, aby jeho kabinet dovládol do konca
Zdroj: www. postoj.sk Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Peter Sulek


A v neposlednom rade aj na to, či je pravda, že to všetko prebiehalo so súhlasom politických špičiek tejto vlády?




"Zatiaľ sa len pýtam, ale verte tomu, že odpovede budeme čoskoro všetci vedieť. A keď sa ich dozvieme asi bude hneď všetkým jasné, prečo po včerajšej schôdzi parlamentu táto vláda Igora Matoviča a Eduarda Hegera stratila akúkoľvek legitimitu na ďalšie fungovanie a musí okamžite skončiť!!!" uzatvoril poslanec.


Drucker: "Oni sa v tom parlamente zbláznili! Už pochybujem o príčetnosti niektorých politikov"
Exminister vnútra a aj exminister zdravotníctva Tomáš Drucker sa na sociálnej sieti rozohnil. Podľa jeho slov niektorí poslanci, a je jedno či opoziční alebo koaliční, potratili rozum. "Toto je anarchia, ktorá ničí posledné zvyšky dôvery ľudí v... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková