Iza Bela: Ak sa vyplaví to, o čom sa bavili v pivnici SIS, mnohí politici definitívne skončili
27 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

„Prúserov“ má súčasná vládna koalícia viac ako dosť a národ slovenský je nespokojný. Takmer 600-tisíc podpisov pod petíciu za predčasné voľby je toho dôkazom. Na facebookom profile Iza Bela však jeho majiteľka v statuse píše, že zrejme sa už aj predsedovia koaličných strán chystajú na predvolebnú kampaň.


Budú či nebudú predčasné voľby? To sa dá teraz len ťažko odhadnúť, pretože najskôr musí Ústavný súd odobriť referendum za ne, a potom na ne musí prísť aj dostatočný počet ľudí. Iza Bela ale nezávisle na týchto situáciách v statuse tvrdí, že lídri koaličných strán už zrejme s predčasnými voľbami v tichosti rátajú.
Zaváňa to niečím poriadnym. Keď vyjdú dôkazy, asi budeme všetci prekvapení

„Pomaly, ale isto sa už aj koaliční vládni predsedovia svojich strán začínajú pripravovať na predvolebnú kampaň. Rátajú s tým, že budú predčasné voľby,“ píše v úvode statusu Iza Bela, podľa ktorej aféra, ktorá prenikla nedávno na svetlo, v ktorej hlavnú úlohu hrajú pravicovo liberálné strany, čo sú pri moci, dáva jasný signál nám občanom, že práve sa odohráva ešte väčšia kauza aká bola Gorila. „Treba zaloviť v histórii a prelistovať si v hlavách, kto bol aktérom pri kauze Gorila. Tiež pravicovo liberálne strany, ktoré tiež boli súčasťou vládnej koalície. Presne sa ich dotýkala do bodky,“ konštatuje Iza Bela a dodáva, že po 10 rokoch prišlo k novej kauze.



„A viete prečo? Lebo nikto z Gorily nebol predtým potrestaný. A toto je výsledok toho, že pravicovo liberálne strany nevedia vládnuť, ale vytvárať obrovské kauzy, ktoré vždy naštrbia fungovanie štátu,“ zamýšľa sa nad daným problémom Iza Bela, podľa ktorej je kauza Gorila slovenská politická kauza, ktorá sa prevalila na verejnosť v decembri 2011 uniknutím tajného dokumentu s krycím názvom Gorila z SIS.

Harabin: To, čo sa udialo v centrále SIS, je šokujúce, nehorázne a škandalózne (VIDEO)
Tajné stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov s niektorými ministrami, najvyššími prokurátormi a šéfmi polície vyvoláva stále otázniky. Hlavou nad tým krúti aj bývalý minister spravodlivosti a exšéf najvyššieho súdu Štefan Harabin. Podľa... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Teraz je rok 2021, desať rokov a zasa kauza, ktorá prepukla po stretnutí 17. mája 2021 po utajovanom stretnutí v bunkri SIS, kde sa stretlo 10 členov z čela štátu, ktorým začalo horieť pod zadkom. Oni vedia veľmi dobre prečo. To, čo sa tam dozvedeli aj k nim, môže znamenať po vyplavení na povrch ich úplný koniec v politike,“ myslí si Iza Bela, ktorá k svojmu statusu priložila aj dosť netradičné video. Na margo neho v samom závere vysvetľuje, že tak nejak sa tam dole pod zemou v pivnici SIS bavili aj naši 10 vysoko postavení politici. „Verte tomu, že to zaváňa niečím poriadnym. Myslím si, že čoskoro budeme všetci prekvapení, keď vyjdú iné dôkazy, ktoré preukážu dôvod stretnutia,“ končí svoj zaujímavý status Iza Bela.

Iza Bela: v krátkej dobe vypláva na povrch pravda o ich stretnutí aj s čím sa tam oboznámili
Razia v byte exšéfa NAKA Branislava Zuriana prekvapila azda celé Slovensko. A to najmä preto, že sa uskutočnila iba pár dní po tom ako odišiel z NAKA a od polície do civilu. Zdá sa, že zvláštne čistky sa začínajú robiť aj v elitnej zložke.... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik