Matovičova sestra Belicová: "Nabudúce našim utajeným štátnym funkcionárom upečiem koláčiky!"
26 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Z veľmi utajeného stretnutia sa rozhodla urobiť si srandu aj Zuzana Belicová, sestra Igora Matoviča. V statuse na sociálnej sieti na to použila svojský humor, akým sa zatiaľ ešte neprezentovala.


Zuzana Belicová je síce kritičkou svojho brata aj koalície, no tentokrát si to od nej v statuse „zlízli“ všetci, ktorí boli na utajenom stretnutí v centrále SIS. Medzi rečou našim „super politikom“ odkázala, že ak sa nabudúce budú chcieť len tak baviť o počasí, nech jej povedia a ona im spraví niečo pod zub. Spomenúť ale nezabudla ani na istý Denník, v ktorom vraj dokážu dokonca vyrobiť aj minulosť, o ktorej sami nič netušíte.
Špecialistu na tajnosti, o ktorých nikto nevie, máme v istom Denníku

„Ak by sa nabudúce chceli najvyšší politickí funkcionári štátu platení z daní ľudí, ktorí nám sľubovali transparentnosť, tajne stretnúť s funkcionármi polície, ktorí by mali nezávisle od politiky vyšetrovať zločiny a korupciu politikov v nejakej miestnosti SIS, kde ich nemôže nikto odpočúvať, nech mi dajú vedieť. Napečiem im koláčiky,“ píše posmešne v úvode svojho statusu Zuzana Belicová. Vraj to preto, aby tam nesedeli pri tých rečiach o počasí len tak „na sucho“. „A nemusia sa báť, žeby som niečo vyzradila, čo si u mňa objednali,“ smeje sa ďalej sestra Igora Matoviča.



„Špecialistu na tajnosti, o ktorých nikto nevie, máme predsa na Slovensku len istý Denník, čo sa tvári veľmi Nezávisle. V ňom vedia všetko. Tam vám dokážu dokonca vyrobiť aj minulosť, o ktorej sami nič netušíte,“ pokračuje na humornej vlne Belicová a dodáva, že sa to stalo aj jej. „Len aby spochybnili mňa ako osobu - voliča s právom sa vyjadrovať k politike a k dianiu v spoločnosti, a aby spochybnili moje výpovede o mojej minulosti, ktoré som sama napísala, ktorými som sa bránila a len reagovala na klamstvá o mne v bulvári a za ktorými si stojím,“ dodáva na samý záver svojho statusu Matovičova sestra Zuzana Belicová.

Matovičova sestra Belicová: Zlodejov a politikov sa drahota a prázdno v peňaženke týkať nebude
Slovensko muselo a stále musí riešiť veľa problémov, no jeden naozaj patrí na okraj. LGBT komunita síce opäť chcela pripomenúť svoje problémy, lenže určite na to teraz nie je vhodný čas. Myslí si to aj sestra ministra financií Zuzana... Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik