Skúste si dovoliť povedať to, čo Biden. Náš mainstream vás upáli zaživa. Biden však môže
25 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Demokratický prezident Joe Biden sa posťažoval na nedostatočné zastúpenie žien v americkej pobrežnej stráži. Pomohol si pri tom vyjadrením, ktoré sa veľmi podobá na slová čínskeho komunistického diktátora. Za posledný rok to spravil už aspoň trikrát. Biden môže...


Americký prezident Biden navštívil akadémiu pobrežnej stráže v štáte Connecticut. V prejave sa posťažoval na nedostatok žien v tejto pracovnej sfére. Pocity však opísal čínskym príslovím. Nad týmto faktom sa pozastavuje portál srspol.sk.
"Ženy držia polovicu sveta"

„Existuje príslovie, používané v inom kontexte, čínske, ktoré hovorí: Ženy držia polovicu sveta,“ uviedol prezident. Je preto podľa neho hlúpe, aby ženy netvorili aspoň polovicu zamestnancov. Trieda študentov, pred ktorou Biden rečnil, mala len tretinu ženských absolventov.
Nehynúci Mao, nech žije ďalej!

Ako poukázali viaceré médiá, slová ktoré americký prezident použil, boli takmer presnou citáciou slov čínskeho komunistického vodcu Mao Ce-tunga z 50. rokov minulého storočia. Celá veta presnejšie znela, „ženy držia polovicu oblohy“.

"Tá sa používala na propagáciu komunistického plánu zvaného Veľký skok vpred. Na následky tohto reformného snaženia zomreli v komunistickej Číne v rokoch 1958 až 1962 priamo či nepriamo desiatky miliónov ľudí – odhady hovoria o 15 až 55 miliónoch obetí." Pripomína web srspol.sk.

 

(Medzititulky red. HD.)

USA sú ohrozené! Biden nie je psychicky v poriadku! Vyzývajú americkí generáli vo výslužbe
Podľa generálov nemožno brať Bidenov duševný a fyzický stav na ľahkú váhu. Navyše spochybňujú i právoplatnosť jeho zvolenia do úradu. Uviedol Tsargrad.tv. Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič