Blaha: OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi
25 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"OĽaNO je v kompletnom rozklade." Konštatuje opozičný poslanec Blaha. Všíma si, že "od volieb prišli o vyše 16 percent voličov, čo je súce na zápis do Guinnessovej knihy rekordov." A nielen to.


"Nielenže zneužívajú moc, nielenže hekli políciu, nielenže rozsievajú chaos - oni sa ešte aj topia v korupčných škandáloch." Zgustol si v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Korupciou proti korupcii

"Minister pôdohospodárstva Mičovský musel odstúpiť kvôli korupčnej kauze svojej nominantky. Tá sedí vo väzbe. To je to slávne protikorupčné hnutie, gratulujeme."
Testy a MOM-ky

" A to už majú chlapci za sebou korupčný megaškandál s trnavskou firmou, MOM-kami a celoplošným testovaním, na ktorom si napakovali vačky. Kvôli nim umierali ľudia a oni si veselo - bohatli." Pripomína iba nedávnu minulosť poslanec.

Blaha: Za normálnych okolností už mali putovať Heger s Matovičom rovno do väzby
Slovensko sa v zmieta v situácii, aká tu nebola už poriadne dávno. Ak vôbec niekedy. V problémoch sa totiž ocitli najvyšší funkcionári NAKA, ktorí iba pred pár dňami odišli na vlastnú žiadosť do civilu. „Horúcim“ udalostiam sa venuje aj podpredseda... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Blaha rúbe ako v lese

"A spomeňte si, ako liali štátne peniaze do dvorného advokáta a mediálnych poradcov. Poslali dokonca 20 miliónov zo štátneho rozpočtu ako ´úplatok´ SIS-ke, aby im zobrali ich agenta Makóa. Na hulváta. Hrali to na protikorupčných bojovníkov, no skorumpovanejšie hnutie v slovenských dejinách neexistuje." Citujeme ďalej zo statusu Ľuboša Blahu.
Trio par excellence

"Matovič je daňový podvodník, ktorý ukradol ešte aj svoju diplomovku. Ministerka kultúry je rasistka a obranu vedie buran, ktorému trčí slama aj z uší."

"Salarabanda Krajčí musel z rezortu zdravotníctva potupne ujsť. Druhú salarabandu Hegera odložili ako ťažítko na post premiéra. Odvtedy ho nikto nevidel nič povedať - z jeho úst vychádza len teplý vzduch."
Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi

"OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi. Česť výnimkám. Ako sú napríklad profesor Pročko a poslankyňa Tabak. Áno, aj OĽaNO má svoj mozgový trust. Tlieskame. Neviem, ako sa Matovičovi podarilo zozbierať toľko zloduchov a šialencov, ale chlapci a dievčatá si politiku zjavne poplietli s americkým akčným filmom. Veľké gestá, vykopávanie dverí a policajný štát." Píše Ľuboš Blaha.
Eseročka zvaná Slovensko

"Mičovského odstúpenie je obrovská hanba. Je to veľkolepé priznanie, že OĽaNO nie je protikorupčné, ale korupčné hnutie. Matovič si vymyslel eseročku na to, aby mohol dojiť štát - o nič iné nejde.  Ale aj tak. Minister Mičovský odstupuje za korupciu svojej nominantky. Čo teraz povie Matovič, ktorý nedokázal odstúpiť za vlastnú zlodejinu s diplomovkou? A čo Kolíková, ktorej rodinná firma okrádala ľudí z bytovky? Ukážte sa, hrdinovia!" Vyzýva Blaha kedysi ešte nedávno najvplyvnejších v štáte.

"Vláda je v terminálnom štádiu. Ak to celé neukončia v najbližších dňoch, OĽaNO padne ťažko pod päť percent. Predčasné voľby sú jediná šanca pre Matoviča, ako sa zachrániť. Jediná. Taká malá rada, Igor - ak chceš prežiť, v referende by si mal hlasovať za predčasné voľby. V dobrom." Zjavne ironizuje na záver statusu Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

"Čo je toto za šialenú chobotnicu? Čo sú toto za mafiánske praktiky?" pýta sa Blaha
Zvláštne dianie okolo Slovenskej informačnej služby (SIS), prirodzene, nemohlo uniknúť ani opozičnému Smeru-SD, ktorého podpredseda Ľuboš Blaha v statuse zareagoval na tajnú schôdzku našich najmocnejších politikov. Stretnutie, aké tu ešte nikdy... Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik