Podzámska sa počas pandémie musela nasťahovať k dcére aj s mamou: Museli sme sa uskromniť
24 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Herečka Elena Podzámska v rozhovore pre eReport prezradila, ako ju zasiahla pandémia koronavírusu a ako sa kvôli nej musela uskromniť.

Známu herečku Eňu Podzámsku postihla pandémia koronavírusu podobne ako mnoho iných umelcov. Našťastie jej však pomohol dabing. „Zo začiatku to bolo tak, že uvidíme. V druhej fáze u mňa nastala akási panika, pretože hrám vo viacerých divadlách, ktoré zavreli. Pomohol mi dabing, ktorý ma živí už pomerne dlho. Samozrejme, za prísnych hygienických opatrení,“ uviedla herečka pre eReport.

Vďaka dabingu totiž Podzámska mohla platiť účty, avšak príjem sa jej výrazne znížil. „Dabing pre mňa znamenal to, že som úplne neprišla o príjem. Ten sa mi však znížil radikálne,“ prezradila.

Herečka sa tak musela uskromniť a už druhý rok žije spoločne s jej dcérou a mamou. Prenajatý byt totiž musela kvôli finančnej situácií pustiť. „Keď zomrel môj ocko a moja mama ostala sama, presťahovali sme sa aj s dcérkou Radkou k nej. Dohodli sme sa, že si budeme navzájom pomáhať. Sme spolu v trojizbovom byte, každá z nás má svoju izbu. Jednoducho sme sa museli uskromniť,“ priznáva.

ODHALENIE: Marcel Forgáč priznal, že sa rozvádza!
Ohromné prekvapenie! Známy slovenský moderátor Marcel Forgáč (49) pre portál Pluska potvrdil, že sa rozvádza! So svojou manželkou Adrianou boli považovaní za šťastný a harmonický pár. Čo sa stalo, že im to takto krachlo? Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Gabriel Matta