Erik Tomáš: Makó neposlúcha. Namáča nielen tých správnych, ale aj nominantov súčasných
24 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová


Makó by mohol disponovať podobnou knižnicou ako Kočner. Teda diskreditačnými materiálmi nielen na nominantov bývalej vlády. No aj tej súčasnej “transparentnej”. Vrátane jej členov. V Makóovej knižnici sa môžu nájsť aj “zložky” na súčasného predsedu vlády Hegera. A ktovie, koho ešte. Expremiér Matovič mal SIS sľúbiť navýšenie rozpočtu o 20 miliónov eur. Ak uprace Makóa. Citát Erik Tomáš
Niečo tu poriadne smrdí. Začína príspevok na sociálnej sieti Erik Tomáš (Smer). Uvažuje, prečo si zločinec Makó žije ako v bavlnke? Lieta na výsluchy súkromným lietadlom z Dubaja. Osoby, na ktoré ukázal, si zatiaľ postupne berú životy.




Námet na Sviňu 2

Aktuálne informácie naznačujú temnú pozíciu Makóa v štruktúrach štátu. Možno poslúžia ako námet pre nový film. Napríklad s názvom Sviňa 2. Len postavy sa zmenia. Ukazuje sa totiž, že Makó by mohol disponovať podobnou knižnicou ako Kočner. Teda diskreditačnými materiálmi nielen na nominantov bývalej vlády. No aj tej súčasnej. Vrátane jej členov.



Makó neposlúcha, neplní politickú objednávku


"Prečo mu chcel Matovič pomáhať?  Prečo sa s ním osobne stretával? Čoho sa bál? Uvažuje Erik Tomáš ďalej. Vieme, že v minulosti mal problémy s daňami. Makó ako exšéf Kriminálneho úradu Finančnej správy môže veľa vedieť. A veľa ututlať," píše Erik Tomáš.


Nútené pristátie lietadla s novinárom na palube: "Je to bezprecedentný čin štátneho terorizmu"
Lietadlo spoločnosti Ryanair letiace z Atén do Vilniusu núdzovo pristálo na letisku v Minsku po tom, čo piloti nahlásili bombovú hrozbu. Sprevádzala ho dokonca stíhačka MiG-29 bieloruských vzdušných síl. Lietadlo bezpečne pristálo no vo vnútri sa... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | Diana Zaťková



Dôvod, ktorý priviedol koalíciu na prah rozpadu


 Podľa Erika Tomáša Makó nenamáčal len tých “správnych”. A ukázal aj na nominantov súčasnej vlády v SIS Pčolinského a Beňu. Prípad nabral také rozmery, že priviedol koalíciu až na prah rozpadu. Heger musel zorganizovať bezprecedentnú schôdzku štátnych špičiek v úkryte tajnej služby.



Motívy sú dva

"Nech ju zúčastnení interpretujú, ako len chcú, motívy mohli byť len dva. Snaha vysekať takzvaných našich ľudí z problémov. Tým by však spochybnili nezávislé postavenie vyšetrovateľov. Alebo odhalenie, že výpovede Makóa a spol. sú nedôveryhodné. Či dokonca manipulované, čo by však dostalo mnohé známe prípady do iného svetla. Obe možnosti sú pre vládnu moc zdrvujúce. Lebo by potvrdzovali už aj tak silnú domnienku, že sa od začiatku snaží ovplyvňovať trestné konania," ukončil príspevok na sociálnej sieti Erik Tomáš.




Igor Matovič reaguje na najnovšie obvinenia Roberta Fica: „Opilecké bludy“
V nedeľu padli na tlačovke SMER-u tvrdé obvinenia voči Igorovi Matovičovi. Na reakciu ministra financií Slovensko dlho nečakalo. Matovič na sociálnej sieti potvrdil, že sa so Slobodníkom asi trikrát stretol. Obvinenia R. Fica však označil za... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | Petra Demková