Peter Marček organizuje ďalší protest. Bude 22. mája o 13:00 na Námestí Slobody v Bratislave
20 | 05 | 2021 I Petra Demková

Občiansky aktivista a bývalý poslanec Peter Marček zvoláva na ďalší protest. Ten organizuje dňa 22. mája, o 13. hodine pred úradom vlád, na Námestí Slobody. Hlavnou témou protestu je myšlienka: "Referendum je naše občianske právo".


"Je najvyšší čas, po zrušení núdzového stavu, prísť slobodne vyjadriť svoju vôľu, my sme za rešpektovanie referenda!" napísal Peter Marček na svojom profile Facebooku. "My, slovenský národ, občania Slovenskej republiky, žiadame najvyšších predstaviteľov moci, ústavných činiteľov, prezidentku SR, premiéra SR, NR SR a vládu SR, aby akceptovali vôľu ľudu!" odkazuje podnikateľ a bývalý zápasník.

Peter Marček si myslí, že tak ako ľud dal tým, čo dnes vládnu, moc do rúk, tak im ju aj môže zobrať. Súčasnú vládu nazýva diletantskou a ich metódy nacistickými z obdobia fašistického temna.
Videopozvánku si môžete pozrieť TU.


Marček triešti protivládne protesty, ukradol mi leták a vulgárne nadával, tvrdí organizátorka Hornáčková
Organizátorka viacerých protivládnych protestov Michaela Hornáčková na sociálnej sieti zverejnila status, v ktorom opisuje, čo sa odohráva v zákulisí organizovania protestov. Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Peter Sulek