Harabin: Z akých príčin si polícia na protipodvodnú kampaň vybrala práve podvodníkov? (VIDEO)
20 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Exminister spravodlivosti a bývalý predseda najvyššieho súdu Štefan Harabin si tentoraz zobral na mušku hlavu štátu Zuzanu Čaputovú a policajného prezidenta Petra Kovaříka.


Harabin vo videu na sociálnej isti kritizuje prezidentku Čaputovú za účasť v policajnej kampani proti podvodom. Šéfa polície Kovaříka zase za úsilie znížiť vek na prijatie do Policajného zboru z 21 na 18 rokov.
Ide o provokáciu alebo o zámer?

„Čaputová, nesporná podvodníčka, dvíha zástavu boja proti podvodom,“ hovorí Harabin. Vysvetľuje, že polícia spustila kampaň proti online podvodom, do ktorej sa zapojilo viacero známych slovenských osobností. „Prvou je Čaputová. Kampaň bude trvať osem týždňov a polícia bude na sociálnej sieti zverejňovať odporúčania i prípady podvodných konaní. S Čaputovou má polícia v prvom týždni priblížiť typ podvodu, ktorý zneužíva mená známych osobností na podvodné súťaže. Neskôr predstaví nové osobnosti. Nie je známe, z akých príčin si polícia, na čele s Kovaříkom na protipodvodnú kampaň vybrala práve podvodníkov,“ konštatuje Harabin.

A ďalej sa pýta: „Ide o provokáciu alebo zámer? Čaputová predsa sama v televízii v priamom prenose priznala, že bola podvodne zapísaná do zoznamu komory advokátov,“ hovorí exminister. Vzápätí dodáva: „Zrejme v ďalších častiach by nás pred podvodmi mali vystríhať napríklad Grohling, Matovič, Kollár, či Kováčik, Figeľ a Kalavská, všetko osoby s podvodne získaným titulom, respektíve vzdelaním.“

Harabin opäť šokuje: Za nútené testovanie, očkovanie či nosenie rúška žiada až päť rokov basy!
Štefan Harabin sa opäť chce dostať na piedestál pozornosti. Tentokrát je to zrejme návrhom, aby sa do zákona zakomponovala trestná zodpovednosť za nútenú medicínsku diagnostiku a prevenciu. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Skutoční policajti rozhodne odmietajú byť zneužívaní na šikanovanie ľudí

Harabin sa vo videu púšťa aj do kritiky policajného prezidenta Kovaříka. Nepáči sa mu znižovaniu veku prijatia do služobného pomeru policajtov z 21 na 18 rokov. „Chce tak doplniť chýbajúce kapacity na základných útvaroch. Políciu cielene rozkladali Palko a Lipšic, keď pod ich vedením začali z jej radov odchádzať skúsení kriminalisti a nahrádzali ich KDH-ci s výučnými listami. Tento stav, žiaľ, pretrváva dodnes,“ konštatuje exminister spravodlivosti Harabin, podľa ktorého skutoční policajti rozhodne odmietajú byť zneužívaní na šikanovanie občanov, čo nesúhlasia s nezákonnými a neústavnými opatreniami covid diktatúry.

Harabin tvrdí, že vyšetrovatelia ho nútia k niečomu, čo neukladá zákon. Obrátil sa preto na Žilinku
Štefana Harabina sa vyšetrovatelia už nejaký čas pokúšajú vypočuť. A keď sa im už konečne podarilo doručiť mu predvolanie, oznámil im, že nemá žiadnu právnu povinnosť sa výsluchu zúčastniť. „Predvolanie na výsluch je v rozpore s platným právnym... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Petra Demková

Kovařík by urobil lepšie, keby policajtov nepoužíval na perzekúciu občanov

Harabin priznáva, že Kovaříkove správanie mu pripomína posledné dni Hitlerovho tretieho "reichu", ktorý v núdzi pred konečnou porážkou rýchlo vytváral oddiely takmer z detí, tzv. Hitlerjungend. „Verbuje 18-ročných chlapcov, ktorí sú ľahko ovplyvniteľní,“ hovorí Harabin a vzápätí pridáva aj ďalšiu kritiku na šéfa polície.

„O neochote policajtov dodržiavajúcich zákon zapájať sa do represií proti nevinným občanom svedčí i Kovaříkov počin, keď navrhuje zrušiť menovky, aby občanov mohli beztrestne a anonymizovane šikanovať. Sám pri tom priznáva motiváciu, že občania si ich často nahrávajú. Veď keď sú zákonné tieto zákroky, tak čo sa deje? Nič,“ konštatuje Harabin.



„Kovařík by však urobil lepšie, keby policajtov nepoužíval na perzekúciu občanov a nenútil ich konať protizákonne. Keby dbal na to, aby skúsení policajti nechodili s odporom do práce, či rovno dávali výpovede. A nie ich nahrádzať anonymným 18-ročným dorastom. Pokiaľ sa Kovařík nespamätá, dopadne zle a CIA ho určite nezachráni tak, ako nezachránila svojho protektora Saddáma Husajna v Iraku,“ končí svoje video Štefan Harabin.

Harabin: Na čele polície stojí grázel a násilník Kovařík, ktorý nemôže byť vzorom pre policajtov (VIDEO)
Brutálne nepadnutie bezdomovca policajtom vyvolalo na Slovensku verejné pohoršenie a diskusie. Ešte horšie je však to, že bitkou riešil problém aj policajný prezident Peter Kovařík. Práve na neho si vo svojom videu „posvietil“ Štefan... Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik