Liberálka a feministka Cifrová Ostrihoňová stiahla sledovanosť Jednotky na samé dno
19 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Manželka Mateja "Sajfu" Cifru - Veronika Cifrová Ostrihoňová nepriniesla RTVS očakávaný úspech. Skôr naopak. Z diskusnej relácie Silná zostava urobila propagandu a so sledovanosťou sa prepadla na dno. Informuje mediaboom.sk.


Programové fiasko verejnoprávnej televízie pokračuje.
Prepadák roka

RTVS tento rok svoje rady posilnila výraznou personálnou akvizíciou, keď za veľkej pozornosti médií stiahla z obrazovky konkurenčnej televízie Markíza redaktorku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú. Stala sa tvárou nosnej televíznej diskusie RTVS vo večernom prime-time, od ktorej si verejnoprávna televízia nasadením priamo na hlavnú Jednotku sľubovala veľmi veľa.

Okrem Cifrovej Ostrihoňovej chcela RTVS podporiť atraktivitu diskusie zapojením "komičky" Simony Salátovej ako stabilnej hostky.

No aj napriek známym menám a veľkej mediálnej pozornosti pred nasadením a už aj v priebehu vysielania, z veľkej novinky RTVS ostáva čistý prepadák.

Ostrihoňová bude na RTVS diskutovať s GLOBSECom o prokremeľskej propagande. Toto platíme?
RTVS sa zmenila na pro-americkú propagandistickú televíziu. Inak sa nedá vysvetliť najnovšia časť diskusnej relácie moderátorky V. Ostrihoňovej, ktorá sa odvysiela 29.4. Americký think-tank Globsec nás ide poučiť o prokremeľskej propagande.... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Petra Demková

Pád na dno

Už reštart Silnej zostavy s výrazne väčšími ambíciami na Jednotke dopadol neúspechom. Reláciu pri štarte sledovalo len 109 tisíc divákov s podielom na trhu v univerzálnej cieľovej skupine iba 5,8 percenta. Ide o polovičný výkon oproti priemerom iných relácií Jednotky.

Ani po vyše dvoch mesiacoch vysielania si Silná zostava nenašla divákov. Programové zlyhanie prináša Jednotke vo štvrtky trápne podpriemery, ktoré kontinuálne potvrdzuje.

Ostatný štvrtok sa relácia opäť prepadla na samé dno, keď ju sledovalo iba 87 tisíc divákov s podielom na trhu 4,9 percenta. Minulotýždňový prime-time priemer Jednotky bol pod úrovňou 14  percent a celodenne nad 10 percent.

Premiéra relácie Veroniky Ostrihoňovej na RTVS skončila ako prepadák
Moderátorka Veronika Ostrihoňová považovala prestup z Markízy do RTVS za krok vpred. Diskusná relácia Silná zostava v novom šate a s novou moderátorkou bola podporovaná obrovskou reklamou. Napriek tomu bola premiéra na Jednotke fiaskom. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Petra Demková

Beznádejná situácia

V komerčnej cieľovej skupine dopadla Silná zostava ešte horšie s podielom iba 3,7 percenta, a to napriek tváram, ktoré mali pritiahnuť práve mladých divákov. Ratingovo sa debata pravidelne hýbe okolo jediného percenta.

Silná zostava sa pritom vysiela po zábavnej relácii Zlaté časy, ktorá jej ponúka dostatočný nábeh. Uplynulý štvrtok si ich pozrelo 380 tisíc divákov s podielom 17,1 percenta, ešte aj v komerčnej cieľovej skupine program zameraný skôr na univerzálneho diváka prekročil hranicu 12 percent.

Násilie páchané na ženách a zmena veľkonočných tradícií? V Silnej zostave to opäť vrelo!
Moderátorke Veronike Cifrovej Ostrihoňovej sa vymkla relácia RTVS Silná zostava z rúk. A to len dva týždne od škandalóznej epizóde, v ktorej si to od komičky Simony Salátovej zlízla Dominika Cibulková, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Tibor Sipos