Kuly chce spojiť pôvodnú zostavu Desmodu: Bol rozpad iba marketingový ťah?
19 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
 Kulymu z pôvodnému Desmodu zostal iba bubeník Ján Škorec, s ktorým už majú nový "Desmod". Spolu však plánujú prekvapenie pre fanúšikov. Vraj v pôvodnej zostave, píše Nový Čas. Bol rozpad iba marketingový ťah?

Sedemnásobný víťaz Zlatého slávika v kategórii najpopulárnejšia skupina sa v apríli tohto roku rozpadol a fanúšikom Desmodu tak ostali len oči pre plač. Z kapely odišli štyria členovia, od ktorých zazneli aj ostré slová na adresu frontmana rozpadnutej skupiny. „Kuly chcel z ničoho nič vyhodiť dvoch gitaristov z kapely, medzi nimi aj mňa. Mal nejaké dôvody, ktoré mu predtým dvadsať rokov neprekážali," uviedol gitarista Richard Synčák.

Najnovšie slová člena Desmodu, ktorý ako jediný ostal Kulymu verný, však všetkých postavili do pozoru. „Už sme sa dohadovali o tom, že by sme chceli ešte hrať v pôvodnej zostave, čiže chceli by sme to spraviť veľké, nech sú tam všetci muzikanti. Nech na záver hráme všetci a nech to je veľký koncert,“ uviedol bubeník Škorec v súvislosti s 20. výročím vzniku Desmodu.

Šokujúca spoveď člena Desmodu: Kuly sa zmenil, chcel z ničoho nič vyhodiť dvoch gitaristov
Zoskupenie, ktoré vyhralo Zlatého slávika za najpopulárnejšiu kapelu až 7-krát, sa rozpadlo. Gitarista Richard Synčák v rozhovore pre Plus 7 dní prehovoril o tom, prečo z Desmodu odišiel. Nie je však žiadnym tajomstvom, že za rozpadom podľa Synčáka... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Tibor Sipos