Rozzúrený dav v Čechách lynčoval policajnú hliadku! VIDEO
18 | 05 | 2021 I René Skalný

Sociálnymi sieťami koluje znepokojivé video, kde dav desiatok mladých mužov útočí na dvoch príslušníkov policajnej hliadky. Pôvodne sa špekulovalo, že má ísť o akúsi odplatu za kontrolovanie vládnych nariadení. Za incidentom, ktorý sa stal v Uherskom Hradišti majú byť futbaloví fanúšikovia.


Ako informuje server Novinky.cz: "V sobotu 15. mája v 21:45 došlo pred reštauráciou "Krček" v Uherskom Hradišti po ukončení futbalového zápasu k napadnutiu policajnej hliadky.

Incident sa udial potom, čo jeden z fanúšikov kopol do služobného auta a opľul čelné sklo," opísala udalosť hovorkyňa uherskohradišťskej polície - Simona Kyšnerová.

Občan šiel na úrad bez respirátora - napadol ho samotný policajný prezident! VIDEO
Pán Jakub Z. sa chcel zúčastniť výberového konania v budove banskobystrickej Finančnej správy. Keďže nemal nasadený respirátor, prítomní zamestnanci sa ho pokúsili vykázať. Do roztržky sa znenazdajky zapojil úradujúci prezident Policajného zboru,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | René Skalný


„Dvojčlenná hliadka preto z automobilu vystúpila a išla incident riešiť. Pritom boli obaja policajti napadnutí najmenej šiestimi zjavne podnapitým osobami, ostatní ľudia sa prizerali a napadnutia si natáčali,"opísala Kyšnerová.

Fanúšikovia policajtov častovali hrubými nadávkami a vyzývali ich odchodu. Celá situácia sa vyhrotila až tak, že policajti museli z miesta činu doslova utiecť.