Mikuláš Černák Lučanského kritizoval. Borženskému vzdáva hold
18 | 05 | 2021 I Petra Demková

Mikuláš Černák sa pravidelne vyjadruje k aktuálnemu dianiu. Asi nikoho neprekvapí, že sa prostredníctvom Facebooku vyjadril aj k úmrtiu jedného z najznámejších mafiánov Slovenska.



Borženského zápas o slobodu aj o život

„Aj ja som sledoval posledné mesiace jeho (Borženského) snahu dostať sa na slobodu a pokúsiť sa zabojovať s tou diagnostikovanou chorobou, ktorá ho postihla, a to u odborníkov v civilných nemocničných zariadeniach. Zákon o výkone trestu (§ 63 ods. 1) myslí aj na takéto prípady, kde sa trest preruší, ak odsúdený ochorie na ťažkú nevyliečiteľnú chorobu v podmienkach výkonu trestu,“ vysvetľuje na úvod Černák, ktorý sa počas rokov vo väzení stal znalým práva.

Mafián Černák reaguje na politickú reláciu RTVS, aj na závery komisie v kauze Lučanský
Najznámejší slovenský väzeň je stále v obraze! Napriek base sleduje dianie a pohotovo naň reaguje cez profil na sociálnej sieti. V nedeľu sa ukázalo, že Černák stále nedokáže prekonať osobné animozity voči generálovi Lučanskému. Vyjadril sa aj k... Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Petra Demková

Zločinci nedostanú vždy liečbu v civilnom zariadení

„Je smutné, že naše justičné orgány majú niekoľko metrov až kilometrov, keď posudzujú takéto prípady týkajúce sa nás bývalých mafiánov a tzv. svojich ľudí a preto ani Boržovi nebolo dopriate zabojovať o svoj život v takomto civilnom nemocničnom zariadení aj napriek tomu, že svoj dlh za chyby z minulosti splatil tejto spoločnosti už 21- ročným uväznením a do odpykania zvyšku trestu mu chýbali nejaké dva roky,“ súcitne komentuje Černák, ktorý tiež celé roky bojuje za svoju slobodu.
Konkurenčná skupina

„Dušan patril do konkurenčnej skupiny tzv. Holubovcov a moje uznanie si získal práve preto, že aj po smrti svojho bossa Holuba, za ktorého likvidáciou som stál práve ja, ho nezradil na rozdiel od niektorých ďalších Holubových blízkych...“ uzatvára zainteresovane Černák svoj status.

Mikuláš Černák o samovražde Lučanského: „Toto nebol čin hodný generála“
Najznámejší slovenský zločinec sa pre české Parlamentní listy vyjadril k smrti generála Lučanského. Je známe, že Lučanský sa pričinil o koniec Černákovej kariéry zločinca. Černák teraz viedol, že väzenie, kde k úmrtiu došlo, veľmi dobre pozná a... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Petra Demková