Konečne! Matovič sa zbavuje parazitov!
18 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Ide na to politologicky naozaj inovatívnym spôsobom. Používa kozmetiku, ktorú za týmto účelom bežne kupujeme pre našich domácich miláčikov, psíkov a mačky.






"Začať deň v koži kocúra", nazval tento spôsob čistiek Igor Matovič na sociálnej sieti.




Reprofoto status FB (@Igor Matovič)



Už ho to prestalo baviť



"Ráno so zohnutou mokrou hlavou nad vaňou som si povedal, že ma už vlastný šampón nebaví ... a hodil som ľavým očkom kuk na ten nový červený, čo hrdo svoju hruď na vani vypínal ..." Opisuje ranný zážitok Igor matovič.





Iba tak, potajomky

"A tak som si potajomky z neho dal. Penil ako divý a fajnovo voňal ... a keď som si penu zmýval prúdom vody, zrazu sa na mňa z obalu šampónu usimievala krásna mačička ..."


Odparazitený?

"Hhmm, tak som sa teda dnes nevedomky ozmýval šampónom nášho Mačiaka na lepšie rozčesávanie srste a svojou príhodou som svojim trom Kočkám domácim hneď zrána trošku radosť urobil. #ByťSámSebou?" Končí svoj status na sociálnej sieti podpredseda vlády SR a ministrer financií SR Igor Matovič.


Rady veterinárov - pozn. red. HD

Obnovovať ochranu proti parazitom je naozaj dôležité. Najmä teraz na jar. Slúžia na to rôzne tablety, pipetky, ale aj obojky. Áno, aj šampóny. Dočítate sa v odborných článkoch. Nateraz však nikto neskúšal, nepotvrdil ani nevyvrátil, či to funguje aj medzi ľuďmi.

(Medzititulky red.HD.)

Judita Laššáková: Režim Igora Matoviča má lokaja v prezidentskom paláci. Druhým sú médiá
„Režim Igora Matoviča má jedného lokaja v prezidentskom paláci. Ďalší sa tlačia v redakciách plátkov hlavného prúdu. Obzvlášť medzi nimi vyniká nevedomec a intelektuálny mrzák, šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy,“ začína blog na Infovojne právnička... Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | Petra Demková