Šutaj Eštok: Matovič je farizej. Vlani deťom nič – "Ne, bude sa to zneužívať"
17 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Keď HLAS tento návrh predložil v októbri, celá vládna koalícia to z politických dôvodov zmietla zo stola, vraj príde s vlastným riešením." Toto je MATOVIČOVA „PRORODINNÁ“ POLITIKA: NE, BUDE SA TO ZNEUŽÍVAŤ! Povedal vtedy Matovič." Citát Erik Šutaj Eštok


Drsné slová Matúša Šutaja Eštóka (Hlas) odzneli v nedeľu v relácii Na Telo. Tému kompenzácie rodín a detí mali politici na stole už vlani v septembri. S návrhom vtedy prišiel vtedajší štátny tajomník ministerstva práce sociálnych vecí a rodiny Jozef Mihál.

„Mihál bol ten, kto všetkým oznámil,  že Igor Matovič návrh zamietol. Povedal: Ne, bude sa to zneužívať!", hovorí vo videu na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Belousovová: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali a nerobili
Súčasná koalícia vôbec nemusí chodiť ďaleko na to, aby v očiach opozície niečo pokazila. Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, jej už nie raz vyčítala mnohé jej lapsusy či prešľapy a konkrétna vo svojej kritike je aj... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Takto vyzerá Matovičova prorodinná politika

Igor Matovič vlani zastavil diskusiu o zvýšení pandemickej OČR. Mamičky, ktoré museli ostať doma s deťmi z rozhodnutia štátu, mali mať nárok na svoju celú čistú mzdu.

Návrh podľa slov Matúša Šutaja-Eštoka predložila strana Hlas v októbri. Celá vládna koalícia to z politických dôvodov zmietla zo stola. Odôvodnila to tým, že príde s vlastným riešením.
Neskutoční farizeji

"Páni na čele s Igorom Matovičom sa tu idú hrať na nejakú pomoc rodinám a tvrdiť, že je to ich politická priorita? Jedným hlasovaním pripravili slovenské rodiny o stovky eur z vyššej OČR. Druhým o 300 eur jednorazového príspevku na dieťa. Neskutoční protirodinní farizeji," hovorí Matúš Šutaj Eštok.

Mnohí nezaočkovaní chcú podvodom získať potvrdenie o očkovaní, upozorňujú lekári
Na Slovensku sa zvyšuje sa počet občanov, ktorí nie sú zaočkovaní, ale chcú podvodným spôsobom získať potvrdenie o absolvovaní očkovania proti ochoreniu COVID-19. TASR o tom informovala prezidentka Spoločnosti všeobecných lekárov Slovenska (SVLS)... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | tasr