Speváčka zo Spice Girls obeťou domáceho násilia: Snímka jej dobitej tváre obletela internet
17 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Britská speváčka a tanečnica Mel B sa opäť rozhodla upozorniť na domáce násilie, ktoré sama v nešťastnom manželstve desať rokov zažívala. Bývalá hviezda skupiny Spice Girls sa objavila v alarmujúcom klipe, v ktorom ju násilný muž bije a škrtí. Chcela tým poukázať na desivé zážitky, ktoré jej samotnej poznačili život aj budúce vzťahy, informuje portál Aktuálně.cz.


Video vzniklo v rámci iniciatívy britskej charitatívnej organizácie pre pomoc ženám Women 'Aid, ktorú Mel B podporuje. V klipe sa speváčka objavuje s falošnými modrinami a s dobitou tvárou v situáciách, kedy ju muž bije a vláči po dome.

Mel B, celým menom Melanie Janine Brownová, zažívala domáce násilie v manželstve sa Stephenom Belafontom. Rozviedli sa až po desiatich rokoch vzťahu v roku 2017. Belafonte všetky speváčkine obvinenia o domácom násilí poprel. Podľa neho Mel B proti nemu len viedla "štvavú kampaň", uviedol pred niekoľkými rokmi v oficiálnom vyhlásení. Speváčka má s Belafontom jedno dieťa - dnes už deväťročné dievčatko Madison.



Štyridsaťpäťročná speváčka priznala, že kvôli traumatickým zážitkom nebola až donedávna schopná ďalšieho vzťahu. "Úprimne som si myslela, že byť znovu v romantickom vzťahu nebude možné, pretože som bola príliš zaťažená predchádzajúcimi skúsenosťami. Mám v sebe toľko tráum, že som ešte dobrý rok po rozvode nezvládla, aby sa ma niekto dotýkal alebo ma objímal," zverila sa britskému denníku The Sun.

"Kamošku" Borisa Kollára niekto brutálne zbil. Fabušovú v nemocnici neošetrili
Ďalšia „patália“ modelky Miroslavy Fabušovej. Pri vynášaní smetí ju niekto napadol a brutálne zbil. Po útoku je mala na tele pomliaždeniny a na tvári nepekné modriny. Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik