Draxler: Sme normálna krajina a zaslúžime si normálnych politikov! V stredu im to povieme! (VIDEO)
17 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Exminister školstva Juraj Draxler ako správny „burič“ pripomína Slovákom, že už v stredu sa môžu zapojiť v Bratislave do protestu, ktorý sa chystá proti vláde. A tam im môžu povedať, aby už skončili.


Juraj Draxler v čase zákazu vychádzania robil rozličné „zákopové“ akcie proti súčasnej vláde no zároveň sľuboval, že až skončí, národ vyjde do ulíc. A je to tu. V stredu 19. mája od 16.00 hod exminister opäť pozýva všetkých na otvorený protest a svoju pozvánku zhrnul vo videu na sociálnej sieti.

„Žiadna vláda v Európe nestratila za ostatný rok tak veľkú podporu, ako práve naša vládna koalícia,“ hovorí Draxler v úvode vide a pripomína, že toto je podľa oficiálnych štatistík. „Asi sa nemôžeme čudovať, kamkoľvek sa faktický šéf vlády Igor Matovič pohne, tam nám vo svete robí hanbu. A tu doma len kopí chaos. Samozrejme nejde len oňho. Minister Mičovský, minister Gröhling či ministerka Remišová, všetci majú chaos vo svojich rezortoch, a pokiaľ zasadajú na úrade vlády, často po zasadnutí ani nevedia, čo vlastne schválili,“ konštatuje exminister a dodáva, že takto to ďalej rozhodne už nemôže pokračovať.



„Sme normálna krajina a zaslúžime si normálnych politikov, príďte im preto v stredu 19. mája o 16.00 hod oznámiť, že chcete aby skončili,“ uzatvára svoje „pozvánkové“ video Juraj Draxler.

Príďte v stredu protestovať pred úrad vlády. Čaká na vás milá pozornosť, vyzýva Draxler
Kto príde v stredu pred úrad vlády, ten s prázdnymi rukami neodíde. Na každého tam, podľa exministra Juraja Draxlera, čaká zaujímavá pozornosť. Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik