Nová bezpečnostná hrozba? Americký bývalý pilot tvrdí, že je ňou UFO
16 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová
Americký bývalý pilot Graves tvrdí, že on a jeho stíhajúca letka F/A-18 od roku 2015 pozorovali lietajúce objekty. V relácii BBC ich dokonca nazval bezpečnostnou hrozbou.

Graves popísal úkazy ako zvláštne objekty, na ktoré si už posádky zvykli. Pozorovania boli také bežné, že ich začali brať ako samozrejmosť.

Graves je bývalý poručík amerického námorníctva. Manévrujúce a neidentifikovateľné objekty pozorovali s posádkou každý deň. Piloti podľa neho špekulovali, či nejde o tajnú americkú technológiu. Nepriateľské špionážne zariadenie. Alebo niečo úplne iné, píše portál Startitup.
Bezpečnostná hrozba

„Úprimne povedané mám obavy. Viete, keby to boli taktické lietadlá z inej krajiny, ktoré by sa tam motali, bola by to obrovská záležitosť,“ povedal bývalý príslušník amerického námorníctva. Rozhovor s ním robil moderátor Bill Whitaker. „Ale pretože to vyzerá trochu inak, nie sme ochotní sa skutočne pozrieť na problém zoči-voči. Sme radi, že ignorujeme skutočnosť, že sú tam vonku a každý deň nás sledujú,“ prináša portál Startitup.
Ide o tajnú americkú technológiu?

„Je ťažké to vysvetliť. Máte rotáciu, vysoké nadmorské výšky. Máte pohon, však? Neviem. Úprimne povedané, neviem, čo to je,“ uviedol Graves. Podľa portálu Startitup v rozhovore dodal, že by to mohla byť technológia na pozorovanie hrozieb. Alebo aj čínska či ruská špionážna technológia.

Tu už prestávajú všetky srandy. Irán rokuje s Hamasom o otvorení druhého frontu proti Izraelu
Kríza na Blízkom východe je už len krôčik od globálneho konfliktu. Vzájomne útoky palestínskeho Hamasu na Izrael a naopak už zamestnávajú veľmoci. Do toho prišla informácia, že Irán rokuje s predstaviteľmi hnutia Hamas o otvorení druhého frontu... Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Zvláštne javy opísali viacerí

Pentagón v minulosti musel priznať existenciu neidentifikovateľných vzdušných javov, alebo UAP. Graves je iba jedným z vojenských príslušníkov, ktorí podobné javy opísali. Mnohé sú podľa portálu Startitup zaznamenané na záznamoch, ktoré zhotovili príslušníci americkej armády. Analyzujú ich.
V roku 2017 priznali ich existenciu

V roku 2017 priznali ich existenciu. Minister obrany mal vypracovať správu o neidentifikovaných vzdušných javoch. Správu majú zverejniť o mesiac. Vyšetrovaním sa zaoberali takmer desať rokov. Už dnes hovoria o nevídanej technológii. Dokáže sa vyhnúť radarom, letieť rýchlosťou 13 000 km za hodinu, bez krídiel, možno aj bez pohonu. Dokáže odolávať gravitácii. Časť výsledkov vyšetrovania prináša portál Startitup.

Na Ukrajine môžu hovoriť o pomeroch, moci a korupcii iba tí, ktorí nemajú čo stratiť (VIDEO odvážnej disidentky)
Ukrajina je kolóniou, krmivom pre Bidenovcov. Mnoho ľudí sa snaží hovoriť o medzinárodnej korupcii. Aj o korupcii na Ukrajine. Avšak každý, kto sa to odváži povedať verejne, je vystavený tlaku a represiám zo strany zahraničných štruktúr a štátov. A... Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Ivan Brožík